Υπομονη 15 μερες ακομα

13:40 10/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
με τον προηγούμενο νόμο περί δημοσκοπήσεων, κανονικά σήμερα, θα ήταν η ευλογημένη μέρα που θα τέλειωνε η παρατεταμένη καταιγίδα των γκάλοπ. Όμως επειδή το απερχόμενο κυβερνητικό σύστημα το βολεύει πλέον...
η μέχρι την τελευταία μέρα προπαγάνδα δια μέσου το δημοσκοπήσεων, βιώνουμε τη δραματική στιγμή που βγαίνουν όλα τα λαμόγια στο φως, όπου βιάζονται η λογική αλλά και τα... μαθηματικά, και οι μετρήσεις πολιτικής συμπεριφοράς των πολιτών πέφτουν
στο επίπεδο ανάγνωσης φλιτζανιού στο καφενείο.
Kάποιοι νομίζουν ότι λησμονήσαμε τι συνέβη με τη φάρα των δημοσκόπων, μόλις μερικούς μήνες πριν. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες, όλο το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσει, αηδιάζει με την ατέρμονη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης προς την κατεύθυνση των συμφερόντων των γνωστών μαφιόζικων οικογενειών που κυβερνάνε τη χώρα 40 χρόνια.
Επειδή όμως εκτός από άχρηστα κι εγκληματικά, είναι κυρίως προβλέψιμα τα καθάρματα που μας κυβερνάνε, κανένας πλέον πολίτης, νεοδημοκράτης, συριζαίος, πασόκος ή οτιδήποτε άλλο, δεν μασάει το κουτόχορτο που θέλουν να μας προσφέρουν για τροφή.
Όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους σε 15 μέρες. Και τότε θα είναι η αρχή του τέλους για το σάπιο πολιτικό σύστημα και τα εξαπτέρυγά του.
Ευχαριστώ
Μπάμπης Νικόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα