Aναρπαστες διεθνως οι τριχες του ξηρου!

13:27 10/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Του Κάπα Σαρδάμ
Δεν σταματάει να χτυπά το κινητό τηλέφωνο του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς όλα σχεδόν τα μεγάλα έγκυρα περιοδικά μόδαs και οι κορυφαίοι κομμωτές σε Ευρώπη και Αμερική του ζητούν...
να τους πουλήσει τα στυλιστικά δικαιώματα με την κόμμωσή του –κόμμωση που σπάει ταμεία στα κέντρα αποφάσεων για το κούρεμα τoυ χρέους! Πρόκειται για προτάσεις εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να υπογράψει μαζί τους συμβόλαιο δικαιόχρησης για όλο τον κόσμο. ΄Ηδη το διεθνούς φήμης περιοδικό Hairstyle
σε ειδική έκδοσή του για το σωτήριον έτος 2015, λανσάρει έξη εκδοχές που φαίνεται να έχει εμπνευσθεί ο Ξηρός ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός στους κομμωτικούς κύκλους με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Μανώλης».
Γραμμή 1: Ξανθιά βαφή σαν σιτάρι που παράγεται από τα γεροδεμένα χέρια της εργατο-αγροτικής τάξης. Βαφή που φθάνει μέχρι τις εθνικές ρίζες. Πλάγια στο μέτωπο με παρέκκλιση –καθαρά για λόγους τακτικής – από αριστερά προς τα δεξιά. Μούσι στο πηγούνι παραλλαγή του Λέοντος Τρότσκι στην προοπτική της διαρκούς επανάστασης !
Γραμμή 2 : Ημίξανθο με τεντωμένο μαλλί να σου σηκώνεται η τρίχα με όσα συμβαίνουν γύρω σου και μέσα σου, αφού ζούμε σε ένα τέτοιο βάρβαρο καπιταλιστικό περιβάλλον, όπου όλα επιτρέπονται!
Γραμμή 3 : Μακρύ ξανθό μέχρι τους ώμους να θυμίζει, και να μην θυμίζει, τον αμερικανό πολύ-δολοφόνο Μάνσον. Η χωρίστρα στη μέση, το βλέμμα σε οραματική ενατένιση και ελαφρό χαμόγελο αισιοδοξίας για την επίτευξη των στόχων του αγώνα!
Γραμμή 4: Τα μαλλιά να αγγίζουν με χάρη τους ώμους. Η χωρίστρα ακριβώς σαν σε νοητή κάθετη γραμμή σε σχέση με την οριζόντια γραμμή που δημιουργούν τα μάτια , ενώ το θεληματικό πηγούνι καλύπτεται με μούσι ελαφρώς γκριζαρισμένο, για να σηματοδοτεί το στοχαστικό στοιχείο του διανοούμενου ο οποίος δουλεύει για το μαζικό κίνημα.
Γραμμή 5 : Τα μαλλιά κάτι σαν παραλληλόγραμμο κότσο με ευθυτενείς μύτες, αλλά γύρω από τα αυτιά κοντά, ώστε να λειτουργούν ως αιφνιδι- αστική πρόκληση μπροστά στα καθήκοντα που βάζει το κίνημα σήμερα, στις δοσμένες συνθήκες παγκοσμιοποίησης των αδηφάγων αγορών.
Γραμμή 6 : Επιτηδευμένο ανέμελο ξεμάλλιασμα του στυλ «μόλις ξύπνησα και βγήκα άλουστος στους δρόμους της Αν-αβύσσου που οδηγούν στο πουθενά»!
(ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ … ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ 10-1-15 )
Keywords
Τυχαία Θέματα