Η "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο...

19:22 3/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «Eρχεται καταιγίδα στα εργασιακά!» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που προτείνουν οι δανειστές για το φθινόπωρο και ποιες...
ανατροπές ζητούν στον κατώτατο μισθό, στις συμβάσεις εργασίας και στον συνδικαλιστικό νόμο.

Επίσης η «Αγορά»:

• αποκαλύπτει τις εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αναλάβει ο ίδιος το υπουργείο Ανάπτυξης στον ανασχηματισμό που βρίσκεται επί θύραις.
δημοσιεύει ρεπορτάζ για τους υπουργούς και βουλευτές που τρέχουν να μεταβιβάσουν τις νόμιμες συμμετοχές τους σε επιχειρήσεις και τα επενδυτικά χαρτοφυλάκιά τους για να συμμορφωθούν με τις διατάξεις που ψηφίστηκαν από τη Βουλή.
• φέρνει στο φως το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από Τούρκους επενδυτές για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ελληνικές μαρίνες και ξενοδοχεία.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δηλώνει: «Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των offshore» και του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε τα κυβερνητικά καραγκιοζιλίκια».
Keywords
Τυχαία Θέματα