Γονατογραφημα

10:39 31/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
ευτυχώς που τελικά το Υπουργείο Οικονομικών αποσαφήνισε τι θα συμβεί (;) από αύριο με το ΦΠΑ στην εστίαση. Έτσι θα πρέπει να ξεχάσουμε την πολυτέλεια του ντελίβερι να κουνήσουμε τον απ' αυτό μας και να πάμε...
να φάμε το σουβλάκι στη σουβλακερί της γειτονιάς μας. Βλέπετε το σουβλάκι ντελίβερι παραμένει στο 23%! Προσοχή αν πάρουμε το σουβλάκι και το φάμε στο... πεζοδρόμιο, πάλι με 23% θα το χρεωθούμε.!

Επίσης
πρέπει να σβήσουμε από το μυαλό μας τα όνειρα που κάναμε για φθηνό μπουκαλάκι στο Ρέμο (το αλάνι της Μυκόνου), το οινόπνευμα θα συνεχίσει να πουλιέται σα χρυσάφι και μπουζουκλερί μαζί με τα συναφή ιδρύματα παραμένουν στο 23% ΦΠΑ.

Τέλος κι εδώ γελάμε μέχρι δακρύων, τα αναψυκτικά και οι χυμοί θα εξακολουθήσουν να πωλούνται από τα μάρκετ με 23% ΦΠΑ, όμως όπως αποφάσισαν οι περίφημες αμαζόνες του γραφείου του Στουρνάρα, θα μπορεί ο Μήτσος ο καφετζής (αν κι αγόρασε με 23% ΦΠΑ) να τα πουλάει εντός του καταστήματος του με 13% ΦΠΑ. Τώρα για τη λογιστική διαφορά που προκύπτει άμεσα μεταξύ του ΦΠΑ πώλησης-αγορών των ίδιων προ'ι'όντων, ε αυτό είναι μία ''ασήμαντη'' λεπτομέρεια, μην κολλάμε τώρα εκεί! Εδώ έγινε εθνική επιτυχία! Απλώς να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα αποτελούσε ΠΑΡΑΒΑΣΗ το να πουλάς προ'ι'όν με χαμηλότερο ΦΠΑ απ' όσο το είχες αγοράσει!

Πριν κλείσω θα πρέπει να πω ότι όπως με ενημερώνουν φίλοι με δωμάτια σε νησιά, αυξημένη είναι η ζήτηση ... ορκωτών λογιστών
από τις τουριστικές επιχειρήσεις, για να μπορέσουν να βγάλουν άκρη με το ΦΠΑ στα δωμάτια, το room service , μίνι μπαρ κλπ.!

Αναμφίβολα καταλαβαίνετε κι εσείς αγαπητοί φίλοι του Fimotro, ότι αυτή η ρύθμιση (;) για το ΦΠΑ, αποτελεί το κορυφαίο γονατογράφημα της φοβερής και τρομερής συγκυβέρνησης του Σαμαρά.

Ευχαριστώ
Keywords
Αναζητήσεις
γονατογραφημα τι ειναθ;
Τυχαία Θέματα