Αστυφυλακας σε διαθεσιμοτητα για υποθεση εκβιασης...

10:08 31/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 41χρονος αστυφύλακας, που ασκούσε παράνομα το επάγγελμα του ιδιωτικού ντετέκτιβ και εκβίασε 34χρονη, η οποία του...
είχε ζητήσει να συγκεντρώσει πληροφορίες για τρίτο άτομο.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκβίαση και παράβαση της νομοθεσίας για τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Ο αστυφύλακας συνελήφθη χθες να έχει παραλάβει το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που απαιτούσε εκβιαστικά από τη 34χρονη.
ΌΠΩςπροέκυψε
από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος είχε συμφωνήσει με την 34χρονη να συγκεντρώσει πληροφορίες για τρίτο άτομο, έναντι 300 ευρώ.
Σύμφωνα με την 34χρονη, αν και αρχικά παρέδωσε στον 41χρονο το ποσό των 100 ευρώ, στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει κάθε ενέργεια, χωρίς να του δώσει άλλα χρήματα. Εκείνος απαιτούσε να λάβει και τα υπόλοιπα 200 ευρώ, εκβιάζοντάς την ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αποκαλύψει προσωπικά της στοιχεία σε άτομα του περιβάλλοντός της.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τετράδιο με σημειώσεις και ένα χαρτί με αθροίσματα ποσών και ονόματα.
Σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα