Εφοριακοι : δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν δου με 2 υπαλληλους...

Για την παρέμβαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριου Ροντούλη στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να μην κλείσουν δύο μικρές ΔΟΥ στη Λάρισα, μίλησε την Πέμπτη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο πρόεδρος...
της Ομοσπονδίας Εφοριακών Χρήστος Νικολακόπουλος.
«Ενώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης υπηρεσιών στο ΥΠΟΙΚ, επειδή μπορεί να πιέζει
ο οποιασδήποτε βουλευτής και υπουργός γίνονται παρεμβάσεις και ο σχεδιασμός ανατρέπεται» τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εφοριακών, με δύο και τρεις υπαλλήλους σε κάποιες ΔΟΥ δεν θα εξυπηρετηθεί ο πολίτης, αλλά αντίθετα θα ταλαιπωρηθεί.

«Στα σύγχρονα κράτη δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εφορίες σε κάθε χωριουδάκι με δύο και τρεις υπαλλήλους. Και δεν προσφέρουν έργο, και θα έχουν μηδενικά έσοδα. Θα πρέπει να υπάρχουν μεγάλες, στελεχικά ενισχυμένες ΔΟΥ για να εξυπηρετούν τον πολίτη» σημείωσε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανάλογων παρεμβάσεων από πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα Πέμπτη οι εφοριακοί, μετά και τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση μεταξύ της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα