Διαμαρτυρια οδηγων κτελ στον κηφισο

13:15 12/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Σταμάτησαν να εκτελούνται δρομολόγια από τις 10 πρωί από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό.Οι οδηγοί των λεωφορείων που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία έχουν αποκλείσει και τις δύο πύλες του σταθμού παρεμποδίζοντας την αναχώρηση των...
λεωφορείων.
Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ για σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν 400 δρομολόγια, περίπου 25 δρομολόγια ανά ώρα.

Οι επιβάτες που επέλεξαν να μετακινηθούν για τις γιορτές του
Πάσχα με τα ΚΤΕΛ, δηλώνουν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, καθώς βρίσκονται όμηροι της διαμάχης των οδηγών με τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων ζητούν διάλογο με ανοιχτό σταθμό.

Όπως τόνισε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία ΚΤΕΛ, Γιάννης Λάμπρου ήδη έχουν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας. «Ζητήσαμε τη συνδρομή αστυνομίας, αλλά αυτή σφυρίζει αδιάφορα. Μία μέρα τον χρόνο περιμένουμε κι εμείς να δουλέψουμε καλά και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» τόνισε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οδηγών, Βασίλης Δημητρόπουλος τόνισε ότι οι οδηγοί δεν έχουν αντίρρηση να ανοίξουν τον σταθμό και να προχωρήσουν σε διάλογο «με όρους λογικής και όχι με όρους ομηρίας» όπως χαρακτηριστικά είπε. Μέχρι τότε επισήμανε ότι παραμένουν ανένδοτοι και αμετακίνητη από τη θέση τους, κρατώντας το σταθμό κλειστό.

Στον σταθμό βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Κανονικά τα δρομολόγια από και προς την Πελοπόννησο

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων για όλους τους προορισμούς, σε όλα τα ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου, παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν στην απεργία οι οδηγοί και οι εισπράκτορες.

Η απεργία δεν έχει επηρεάσει τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας και Κορινθίας καθόλου, αφού οι μέτοχοι των λεωφορείων έχουν πάρει το τιμόνι κι οδηγούν τα λεωφορεία τους.

Μικροκαθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια από Αθήνα προς Πελοπόννησο λόγω της κινητοποίησης των απεργών στο σταθμό του Κηφισού.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου εκτός από τα τακτικά δρομολόγια από και προς Αθήνα, έχουν προγραμματίσει, για όλες τις μεγάλες πόλεις, επιπλέον έκτακτα δρομολόγια.
Keywords
Τυχαία Θέματα