Δεν παει στην παρελαση ο βενιζελος λογω του τζιτζικωστα

Την πρόθεσή του να μην παραστεί στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Βαγγέλης Βενιζέλος, όπως μετέδωσε χθες...
το βράδυ το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο πηγές της Χαρ. Τρικούπη. Η απουσία του
αντιπροέδρου της κυβέρνησης θεωρείται ως μια ένδειξη έντονης αποδοκιμασίας για τις περιβόητες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ο οποίος, παρά την υπόδειξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, που χαρακτήρισε «γκάφα» τις θέσεις του, δεν προέβη σε διορθωτική δήλωση που να ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο Απ. Τζιτζικώστας, που πρώτα προσκάλεσε στην παρέλαση τη Χρυσή Αυγή, προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ και έπειτα έκανε αναφορές συγκεκριμένα για το ΠΑΣΟΚ που «δεν θα ήταν προσκεκλημένο με κάποιον άλλον περιφερειάρχη», ζήτησε μεν συγγνώμη αλλά δεν ικανοποίησε το αίτημα να μη παραστεί στην αυριανή παρέλαση, όπως ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου τουσυγκυβερνώντος κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καθώς, η παρουσία του θα «είναι προσβολή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα