Τα ζώδια σήμερα 28/10/2013

08:07 28/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στον σύντροφό σου για κάποια

πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει σύντομα η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προνοητικός, ώστε να αποφύγεις επιπόλαιες ενέργειες. Απόφυγε επίσης τις σπατάλες, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, φίλε Ταύρε, θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου και είσαι μόνος σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα ένα άτομο από τη δουλειά σου και να γοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στη δουλειά σου ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, αγαπητέ Δίδυμε, και δείξε ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους, χωρίς να προβάλλεις ακόμη μία φορά τον εγωισμό σου. Σήμερα θα επιδιώξεις την ανεξαρτησία σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ερωτευτείς και γενικότερα να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Το βράδυ αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση και στην χαλάρωσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Σελήνη, που σήμερα θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, φίλε Δίδυμε, θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Κι αν ακόμη έχεις ερωτικές μοναξιές μην το βάζεις κάτω και μη στεναχωριέσαι, αλλά βγες έξω και διασκέδασε με τους φίλους σου. Η αποψινή νύχτα θα σε αποζημιώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη και θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική ευτυχία, να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση, που θα σου φτιάξει την διάθεση και θα αφορά στο άτομο που θέλεις καιρό τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα στα οικονομικά σου. Έχουν μείνει πίσω, με κάποια απρόβλεπτα έξοδα που είχες.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα θα πιεστείς από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Λέων, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή και η κατάσταση θα βελτιωθεί στη διάρκεια της μέρας. Μπορείς να βρεις τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισης, αρκεί να είσαι λογικός και ρεαλιστής.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Λέων, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για πιθανά προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, καλό θα είναι να αποδεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να το γνωρίσεις καλύτερα, γιατί μπορεί όντως να έχει κάτι ενδιαφέρον να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Λέων, σήμερα θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Ωστόσο, απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς ακόμη σε επενδύσεις ή αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα την βελτιώσεις. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο Άρης από το ζώδιό σου ευνοεί ιδιαίτερα τον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε! Θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που μπορεί να του λείπουν. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, μπορείς να βγεις σήμερα έξω και να το αναζητήσεις, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και νέες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, αγαπητέ Ζυγέ, θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να σου ξαναφέρουν στην επιφάνεια τη μεγάλη σου επιτυχία. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν, για καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αλλά κι εσύ που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε κάποιες σχέσεις, στις οποίες είχαν προκύψει παρεξηγήσεις το τελευταίο διάστημα, και θα βρεις τρόπους να τις εξομαλύνεις και να δώσεις οριστικό τέλος σε κάποια προβλήματα. Καμιά φορά δεν είναι κακό να κοιτάξεις και λίγο τις ανάγκες των γύρω σου… Μία καινούργια γνωριμία ίσως αναστατώσει τους ελεύθερους του ζωδίου!

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα από τον Λέοντα θα σου φτιάξει την διάθεση, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, οι οποίες σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, και ο εκνευρισμός για κάποιες υποθέσεις σου, που επανειλημμένα συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωση τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία, θα σε βοηθήσουν να τον πλησιάσεις περισσότερο. Εσύ που είσαι σε περίοδο ερωτικής μοναξιάς, ετοίμασε την αγκαλιά σου, γιατί μία πολύ ευχάριστη είδηση σε περιμένει από το άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Περιόρισε σήμερα τις υποχρεώσεις σου και αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σου δίνει χαρά και εκτονώνει την ένταση που νιώθεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τους δικούς σου και μην γίνεσαι υπερβολικά απαιτητικός. Κάποιο δικό σου άτομο ίσως σε βοηθήσει ουσιαστικά στο να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν. Δείξε λίγη τρυφερότητα, άλλαξε διάθεση και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αισθηματικές προβλέψεις

Από σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου, αλλά να περνάς και εσύ καλά μαζί του. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου είναι μέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που είχες στο παρελθόν, με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, που θα σου ‘‘λύσουν’’ τα χέρια σε σημαντικές στιγμές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα, γιατί θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς θα έχεις μια τάση για περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Αν βρείτε τον τρόπο να μην καταπιέζετε ο ένας τον άλλον, όλα θα πάνε καλύτερα. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στη δουλειά σου και αν σταματήσεις να εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, θα έχεις σημαντική βελτίωση στην εξέλιξή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βγες έξω, διασκέδασε και μην χάνεις άδικα το χρόνο σου, κλεισμένος μέσα στο σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα