Απορριφθηκε το αιτημα αποβολης της πολιτικης αγωγης στη δικη παπαγεωργοπουλου...

14:36 16/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης το αίτημα αποβολής της πολιτικής αγωγής που ετέθη από τους συνηγόρους υπεράσπισης...
στη δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης 18 εκατ. από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Την απόρριψη του αιτήματος πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας.
Αμέσως μετά το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία για τις 13:00, προκειμένου να αναβάλει όλες τις υποθέσεις του εκθέματος
(πινακίου).
Όπως έγινε γνωστό, η δίκη θα συνεχιστεί σε άλλη αίθουσα, στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου, προκειμένου να φιλοξενηθεί το πολυπληθές ακροατήριο.
Εξάλλου, ο προεδρεύων του δικαστηρίου ενημέρωσε τους διαδίκους ότι κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες θα γίνουν συνεδριάσεις την Τρίτη και την Τετάρτη.
Για την υπόθεση, που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, κατηγορούνται ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης, σε βάρος των οποίων, πρωτόδικα, είχε επιβληθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης, στον καθένα.

Στο εφετείο ο Β. Παπαγεωργόπουλος Στο εδώλιο κάθονται, επίσης, δύο πρώην διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου, στους οποίους είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης 15 και 10 ετών αντιστοίχως, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι εν όψει της δίκης στο Εφετείο. Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα