Αλεξη κωσταλα προδωσες εναν μυθο.. την ιστορια σου και την ερτ!

13:36 16/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους εργαζόμενους-απολυμένους της μαρτυρικής ΕΡΤ η είδηση, ότι ο Αλέξης Κωστάλας ξεκίνησε συνεργασία με το «μόρφωμα ΔΤ» και θα περιγράφει το...
καλλιτεχνικό πατινάζ. Εμείς, γνωρίζοντας το ήθος και την εντιμότητα του Αλέξη, ήταν αδύνατον να το πιστέψουμε. Όταν μας επιβεβαίωσαν ότι είναι αλήθεια, και πέρασε την πόρτα του ραδιομεγάρου, ειλικρινά οι πρώην εργαζόμενοι-απολυμένοι έπαθαν «σόκ». Δεν πίστευαν χθες το απόγευμα, ότι η φωνή που ακουγόταν από τη συχνότητα του «μορφώματος»
ήταν δική του. Όταν κατάλαβαν ότι δεν κάνουν λάθος, η οργή, ο θυμός, η ντροπή και η αγανάκτηση, τους γέμισαν με θλίψη(..).

Πολλές φορές έχουμε γράψει για τον Αλέξη, όχι μόνο για το ήθος του αλλά και τον επαγγελματισμό του. Στο είδος του ήταν πράγματι αναντικατάστατος και γνώστης του αντικειμένου. Δεν υπήρχε άνθρωπος στην ΕΡΤ που να μην τον θαυμάζει! Μάλιστα στο γραφείο του 410Α στον 4ο όροφο, παραμένει άθικτη η επιγραφή: Αλέξης Κωστάλας, Βίκυ Καρέλλη. Δύο ιστορικές φωνές που τίμησαν την ΕΡΤ.

Όταν έπεσε το «μαύρο» στο ραδιομέγαρο ο Αλέξης τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων. Τι άλλαξε τώρα και αποφάσισε να συνεργαστεί, με ψυχιατρικά ασθενείς, που φίμωσαν τη δημόσια φωνή της χώρας μας; Αλέξη! Αν θέλεις να είσαι ήσυχος με τη συνειδησή σου και να μείνεις στην ιστορία που έγραψες ως Αλέξης Κωστάλας, πρέπει άμεσα να παραιτηθείς από αυτή τη συνεργασία, πριν περάσεις στη σφαίρα της προδοσίας!

Επειδή σε γνωρίζω προσωπικά, θα περίμενα από σένα, με μια επίσημη ανακοίνωση να έχεις αποκηρύξει την συνεργασία όσο δελεαστική και αν ήταν. Οι μύθοι δεν έχουν ανάγκη από δημοσιότητα. Να είσαι βέβαιος ότι μια κίνηση απόρριψης της συνεργασίας, θα είχε μεγαλύτερη αξία από τη συνεργασία(!). Το ότι δεν πληρώνεσαι και πήγες εθελοντικά μετά από πρόσκληση, δεν σημαίνει τίποτα. Μάλλον επιβαρύνει τη θέση σου. Αλήθεια Αλέξη, ένα πνευματικό και καλλιεργημένο πρόσωπο όπως εσύ, τι θέλεις μέσα σε νοσοκόμες, ψυχιάτρους και «ψυχιατρικές κλινικές» πού έχουν μετατρέψει την ΕΡΤ;

Αλέξη διάλεξε αν θέλεις να μείνεις στην ιστορία της ΕΡΤ ως ήρωας η προδότης. Αν προτιμάς το πρώτο και θέλεις να μείνεις στη συνείδηση των απολυμένων-εργαζομένων της ΕΡΤ ως ήρωας η το δεύτερο ως προδότης(!!!)
Keywords
Τυχαία Θέματα