Ανοιχτοι 100 αρχαιολογικοι χωροι για την πανσεληνο του αυγουστου

00:43 16/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Περισσότεροι από 100 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτοί σε όλη την επικράτεια, το βράδυ της Αυγούστου στο πλαίσιο του θεσμού της αυγουστιάτικης πανσελήνου. Οι εκδηλώσεις θα...
περιλαμβάνουν μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις, κ.α., ή απλές επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία -όλα με ελεύθερη είσοδο- προσφέρονται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αυτήν τη βραδιά χαράς και αισιοδοξίας «Στο Φως του Φεγγαριού».

Σύμφωνα μάλιστα
με ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος ευχαριστεί δημόσια το επιστημονικό, φυλακτικό και λοιπό προσωπικό του υπουργείου, αλλά και όλους τους συντελεστές της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, για την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχία αυτής της βραδιάς. Επιπλέον, εκφράζει τις ευχαριστίες του και στους εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικήσεων και των άλλων τοπικών φορέων για την υποστήριξη του θεσμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα