Αλλαγες με νεο ceo στον οπαπ

09:16 20/5/2016 - Πηγή: Fimotro
Σε αλλαγές στα υψηλόβαθμα διοικητικά κλιμάκια της εταιρείας προχωρά ο ΟΠΑΠ μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού να διαχωρίσει τους ρόλους του προέδρου και του...
διευθύνοντος συμβούλου, η οποία ανακοινώθηκε χθες. Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2016 οπότε και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο Ντέμιαν Κόουπ.
Ο Καμίλ Ζίγκλερ, ο οποίος ηγείται του ΟΠΑΠ ως πρόεδρος
και διευθύνων σύμβουλος από τον Οκτώβριο του 2013, θα συνεχίσει να διατελεί εκτελεστικός πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιου.
Αξίζει να επισημανθεί ότι, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, η κίνηση αυτή γίνεται μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μεγάλης κλίμακας αναδιοργάνωσης της εταιρείας.
Ο Ντέμιαν Κόουπ έχει περισσότερα από 18 έτη εμπειρίας στον κλάδο των τυχερών παιγνίων, με πιο πρόσφατη αυτήν στην εταιρεία Ladbrokes Plc, που διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος διεθνών δραστηριοτήτων. Στη Ladbrokes ήταν υπεύθυνος για όλες τις επίγειες και διαδικτυακές δραστηριότητες στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων εκτός της Βρετανίας. Στις χώρες ευθύνης του συμπεριλαμβάνονταν η Ισπανία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ιρλανδία και η Αυστραλία.
Ο κ. Κόουπ ήταν επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Sportium Apuestas Deportivas, κοινοπραξίας αθλητικού στοιχηματισμού με τον όμιλο Cirsa. Στο παρελθόν έχει διατελέσει γενικός διευθυντής τεχνολογιών πληροφορικής και διευθύνων σύμβουλος e-commerce του oμίλου Gala Coral. Επίσης κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις στην Blue Square και Rank Group Plc. Ο Damian είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου.
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή που θα αναλάβω το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ, μίας ευρέως αναγνωρισμένης εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Τα τελευταία τρία χρόνια ο ΟΠΑΠ, υπό τη δυναμική ηγεσία και καθοδήγηση του Καμίλ Ζίγκλερ άλλαξε σημαντικά και σημείωσε μεγάλη πρόοδο. Προσβλέπω στη στενή μου συνεργασία με τον κ. Ζίγκλερ και όλους τους εργαζόμενους στον ΟΠΑΠ, για να οικοδομήσουμε ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον για την εταιρεία» ανέφερε ο κ. Κόουπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα