Καραμολεγκος : δεν ηταν υπαλληλοι στην εταιρεια μου οι απαγωγεις

12:34 16/1/2014 - Πηγή: Fimotro
ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε να δώσει σήμερα το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ. ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αρτοβιομηχανίας, ο οποίος το βράδυ της...
Τρίτης είχε πέσει θύμα απαγωγής σε μια περιπέτεια που έληξε το απόγευμα της Τετάρτης, με την απελευθέρωσή του και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο 60χρονος επιχειρηματίας διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο της Πέμπτης, ότι κάποιοι από
τους απαγωγείς είχαν εργαστεί στην εταιρεία του.

Ο Μανώλης Καραμολέγκος είχε απαχθεί ύστερα από ενέδρα που του έστησε συμμορία το βράδυ της Τρίτης. Με πρωτοφανή ψυχραιμία, παρά τις συνθήκες ομηρείας στις οποίες έζησε επί περίπου δεκαπέντε ώρες, ο αρτοβιομήχανος κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα που είχε μείνει για να τον φρουρεί σε αγροικία στον Κουβαρά ότι ήταν καλύτερο για εκείνον, δηλαδή για τον κακοποιό, να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Μαν. Καραμολέγκος έσπευσε να συστηθεί στον έκπληκτο αστυνομικό και αμέσως μετά μπήκε μαζί με τον απαγωγέα, που παραδόθηκε, στο Τμήμα. Από εκεί ειδοποίησαν τη σύζυγο και τον γιο του που ζούσαν τη δική τους αγωνία από τις 11 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα