Αισιο τελος στην σημερινη κινητοποιηση των αστυνομικων

11:34 6/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Εληξε η κινητοποίηση των συνδικαλιστών αστυνομικών έξω από τη Σχολή των ΜΑΤ στου Γουδή. Οι συνδικαλιστές αποχώρησαν από την είσοδο των εγκαταστάσεων των ΜΑΤ μετά από διαβεβαιώσεις του αρχηγού της ΕΛΑΣ ότι θα ζητήσει...
την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την καταβολή υπερωριών και νυχτερινών.
Το πρωί, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων προέβησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου και της εξόδου
της Σχολής της Αστυνομίας, διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.
Συγκεκριμένα, ομάδα αστυνομικών μπλόκαρε την κεντρική πύλη της Σχολής, εμποδίζοντας την είσοδο και έξοδο των δυνάμεων που μεταφέρονται προς τη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ενόψει ΔΕΘ.
Μάλιστα, λίγο μετά τις 8.15 το πρωί, δημιουργήθηκε ένταση όταν διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να απομακρύνουν τα περίπου 30 μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, τα οποία συμμετείχαν από νωρίς στην κινητοποίηση.
Για σήμερα στις 17.30 έχει προγραμματιστεί πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο από τις ομοσπονδίες αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών. Νωρίτερα στις 12 και στις 13.30 τα προεδρεία των ομοσπονδιών θα έχουν συναντήσεις στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.
Keywords
Τυχαία Θέματα