Radio... gaga!

16:42 2/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η... "Παλιά"
Παρά τη μεταβίβαση του ρ/σ Εν λευκώ στην FRONTSTAGE S.A τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τους VFM και BEST . Η φήμη ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει κι άλλη μείωση του προσωπικού και απομάκρυνση παραγωγών πλανάται απειλητικά...
στον αέρα ενώ τα παράπονα παραγωγών για διακρίσεις και ευνοϊκή μεταχείριση συναδέλφων τους πληθαίνουν. Κυρίως τα βέλη τους, στρέφονται σε μία all time classic συνάδελφό τους
που τους κάνει τη ζωή ...ποδήλατο και παραμένει στο απυρόβλητο μισθολογικά . Πολλοί είναι αυτοί που πλέον «την δίνουν» στις συζητήσεις τους ενώ την παρουσιάζουν ξεκάθαρα ως την υπεύθυνη για παλιότερη απόλυση-μυστήριο ηχολήπτη από το Best ο οποίος απολύθηκε επειδή όπως λένε οι κουτσομπόλες γλώσσες η συγκεκριμένη παραγωγός διαμαρτυρήθηκε ότι «μύριζε».
Σε αλλαγή ονόματος κι όχι μόνο μουσικής φιλοσοφίας ίσως οδηγηθεί ο Nitro. Το light ποπ ροκ προφίλ ελπίζουν οι υπεύθυνοι να φέρει ανάταση στα νούμερα καθώς η ροκ μουσική βιομηχανία κρατά ψηλά τη σημαία της επιτυχίας παντού στον κόσμο.
Και μάλιστα μετά το Σαμουρκασογλου του Best αλλά μία παραγωγός του ίδιου σταθμού η Μαρία Πετρίδη ακούγεται ότι μπορεί να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα του Nitro . Βέβαια για την ίδια παραγωγό ακούγεται ότι πρόκειται να αναλάβει το στήσιμο και τη διεύθυνση web radio ξένης εταιρίας που ενδιαφέρεται να ανοιχτεί ιντερνετικά στην Ελλάδα μέσα στο 2012.
Χαμηλά παραμένουν τα νούμερα του NRJ που η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά του χαρακτηρίζεται από βαρετό έως παιδαριώδες . Οι παραγωγοί προσπαθούν να μιμηθούν το αμερικάνικο ραδιόφωνο με μεγάλη όμως αποτυχία .
Από την άλλη σε συμπαθητικό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται ο Pepper .
Keywords
Τυχαία Θέματα