Τελικα λεφτα... δεν υπηρχαν κε παπανδρεου !

16:28 2/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
(οικονομικός συντάκτης)
Αγαπητό Fimotro,
Νέο εισπρακτικό τσουνάμι... ετοιμάζει ή κυβέρνηση με χορό από τεκμήρια, αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων όπου εξομοιώνονται με την εμπορική αξία, μειώσεις στα αφορολόγητα των πολιτών στα 5000 ευρώ, αυξήσεις στα τεκμήρια των...
αυτοκινήτων, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 12,2%,
νέα είσπραξη του ΕΤΑΚ προηγούμενων ετών και κατοχύρωσή του σε πέντε δόσεις από φέτος κ.α.!
Κανείς όμως δεν υπολογίζει... τη δυνή θέση των νοικοκυριών... όπου δεν μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι του δημοσίου!
Πάντως ή ανεργία αυξήθηκε τέλος του χρόνου... ενώ μία πλειάδα επιχειρήσεων υπάγονται στο άρθρο 99 ενώ είναι αμφίβολο πόσες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται στο ελληνικό χρηματιστήριο...!
Από ανάπτυξη;... λουκέτα μπαίνουν στην αγορά αφού... στηλιτεύεται ο κοινωνικός ιστός ενώ θα έπρεπε να πέσουν χρήματα στη χώρα για υγιής επενδύσεις από το ΕΣΠΑ και να επιδοτηθεί από τα ευρωπαϊκά ταμεία... η ανεργία των πολιτών και να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι "ουκ έχεις λαμβάνειν εκ του μη έχοντος"...!
Οι εκλογές είναι μονόδρομος πια... και ο νέος πρωθυπουργός δημοσκοπικά είναι... ό Αντώνης Σαμαράς.. όπου καλείται από τους πολίτες να εφαρμόσει ένα νέο μοντέλο ανθρωπικοκεντρικού χαρακτήρα... οικονομικής ανάπτυξης που θα είναι βιώσιμο και όχι...αυτοκαταστροφικό στις πλάτες των... Ελλήνων πολιτών !
Τελικά λεφτά δεν υπήρχαν... ό Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του οι "σωτήρες" των πολιτών φαίνεται να ψάχνουν για νέο σλόγκαν εκλογών...μάλλον είναι αργά...!
Ίδωμεν...
Keywords
Τυχαία Θέματα