Oi koρυφαιες αναζητησεις του 2013...

Την ανασκόπησή της σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών για το έτος 2013 παρουσίασε η «βασίλισσα» των μηχανών αναζήτησης, Google, στο πλαίσιο του ετήσιου «Year- End Zeitgeist» της...

To Year – End Zeitgeist αποτελεί μία ανασκόπηση των ατόμων, των τοποθεσιών και των στιγμών που προσέλκυσαν την προσοχή του κόσμου μέσα στο έτος. Κάθε χρόνο, η Google
δημοσιεύει τις 10 κορυφαίες «trending searches» παγκοσμίως – δηλαδή τις 10 πρώτες αναζητήσεις, βάσει τις ανόδου τους στη συχνότητα αναζήτησης (όγκο αναζητήσεων) σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ο χρήστης μπορεί από πλευράς του να πλοηγηθεί σε ένα «κολλάζ» με τις 100 δημοφιλέστερες αναζητήσεις του έτους.
Η συγκεκριμένη λίστα, με τις 10 κορυφαίες trending searches, έχει ως εξής:
Nelson MandelaPaul WalkeriPhone 5sCory MonteithHarlem ShakeBoston MarathonRoyal BabySamsung Galaxy s4PlayStation 4North KoreaΗ σχετική λίστα για τους ανθρώπους (trending people) έχει ως εξής:
Nelson MandelaPaul WalkerMalala YousafzaiJames GandolfiniMiley CyrusOscar PistoriusJennifer LawrenceAaron HernandezCharlie HunnamAdrian PetersonΓεγονότα (trending events):
Boston MarathonTyphoon HaiyanGovernment Shutdown2014 FIFA World CupChinese New YearAustralian OpenEurovision Song ContestWimbledonSyria ConflictEurobasketΣε όλο τον κόσμο, η Google διαχειρίζεται άνω του 77% των αναζητήσεων σε υπολογιστές desktop και περίπου το 87% σε φορητές συσκευές, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Net Applications.
Φέτος, η εταιρεία εξέλιξε το Year – End Zeitgeist, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες, όπως ένας τρισδιάστατος χάρτης, στον οποίο παρατίθενται οι δημοφιλέστερες τάσεις στις αναζητήσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα