Ε. Χριστοφιλοπούλου: Στην τελική φάση η κατάργηση μικρών ΝΠΙΔ

Το νομοσχέδιο για την κατάργηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας, δήλωσε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «πρόκειται για οργανισμούς που έχουν προτείνει τα αρμόδια υπουργεία, οι περισσότεροι με ελάχιστο προσωπικό, το έργο των οποίων θα ενσωματωθεί σε άλλες υπηρεσίες».

Οι πλειστηριασμοί πρέπει να μην στοχοποιούν τη μεσαία τάξη

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στους πλειστηριασμούς, η κ. Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στον Real fm,

τόνισε ότι «δεν πρέπει να στοχοποιεί τη μεσαία τάξη» και ότι η ίδια, ως βουλευτής, θα περιμένει να δει την τελική διάταξη.

Μάλιστα, έκανε λόγο «σοβαρό και ποινικό» παράπτωμα του κ. Λιάπη και τόνισε την ανάγκη για συναίνεση, σημειώνοντας ότι «η χώρα δεν μπορεί να πάει σε ανάκαμψη, αν εμείς δεν συνεννοηθούμε νηφάλια».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις διεργασίες στην κεντροαριστερά, σχολίασε ότι «η ραχοκοκκαλιά της κεντροαριστεράς πρέπει να συνδεθεί ξανά, και το ΠΑΣΟΚ, ως ιστορική συνέχειά της, πρέπει να αποτελέσει γέφυρα με το μέλλον της» και υποστήριξε ότι «πρέπει να υπάρξει ενιαία κάθοδος των δυνάμεων της κεντροαριστεράς» στις ευρωεκλογές και ότι «το ΠΑΣΟΚ να καθορίσει τη στάση του απέναντι στους 58, που είναι ένα σοβαρό εγχείρημα, αλλά και σε άλλα παρόμοια εγχειρήματα».

The post Ε. Χριστοφιλοπούλου: Στην τελική φάση η κατάργηση μικρών ΝΠΙΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα