Τσιπρας : θα κανουμε το παν για να αποδοθουν ευθυνες

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Ε. Βενιζέλο εξαπέλυσε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
σημείωσε ότι ο το κόμμα του δεν θέλει «κρυμμένους σκελετούς στην...
ντουλάπα», επιδιώκει «να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του λαού, με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και προσήλωση στο λαϊκό συμφέρον».
«Έχουμε χρέος να καθαρίσουμε την καταχνιά, την γκρίζα ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πολιτική ζωή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει το παν για να αποδοθούν ευθύνες. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» είπε ο Α. Τσίπρας.
«Παρά τα δισ. ευρώ που έχουν εκταμιευτεί, τα υποβρύχια σκουριάζουν στη στεριά» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλοντας ότι επιχειρείται «να συσκοτιστεί με κραυγές μια σκανδαλώδης υπόθεση που ξεκίνησε το 2000 και κορυφώθηκε το 2010 με ευθύνη και υπογραφές των υπουργών Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου».
Χαρακτήρισε το θέμα των υποβρυχίων «σκανδαλώδη υπόθεση» και έκανε λόγο για «σκοτεινά σημεία» και για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από την κυβέρνηση.
«Δεν μπορείτε να κρύψετε τέσσερα υποβρύχια κάτω από το χαλί. Που πήγαν τα 250 εκατ. και πως εκταμιεύτηκαν σε μια εικονική γερμανική εταιρεία. Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν. Είναι μια απίστευτη απάτη αν αληθεύουν τα στοιχεία. Αυτό είναι «colpo grosso». Σταματήστε να το παίζετε «Πόντιοι Πιλάτοι».
Παράλληλα επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως «δεν έχει το θάρρος να έρθει να υπερασπιστεί τον αντιπρόεδρο του, αφήνοντας τον έρμαιο».
Υποστήριξε πως με την στάση που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο κ. Βενιζέλος «δείχνει στάση ενοχής» και πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να δεχθώ την λάσπη στον ανεμιστήρα για να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα