O θεοδωρακης καλει τον σαμαρα και τον τσιπρα σε ντιμπειτ...

10:02 4/5/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΑΠΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ...
Ο Σταύρος Θεοδωράκης απεύθυνε κάλεσμα για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΑλέξηΤσίπρα, ενόψει...
των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Να σημειωθεί πως τους κάλεσε να αποφασίσουν οι ίδιοι τους όρους της τηλεμαχίας, συμπληρώνοντας ότι το κίνημά του δεν θέτει απολύτως κανέναν όρο για μία τέτοια συζήτηση.

«Δεν
έχουν βαρεθεί τους μονολόγους;» διερωτάται ο Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία. Τονίζει, επίσης, ότι το Ποτάμι στέκεται θετικά έναντι των κυβερνήσεων συνεργασίας, καθώς, όπως επισημαίνει, «ούτε 25% Δεξιά, ούτε 25% Αριστερά θα σώσει τη χώρα». Σημειώνει, όμως, ότι «είναι νωρίς γι’ αυτή την κουβέντα».

Ο ίδιος, αναφερόμενος στα όσα υπογράμμισε για το Ποτάμι ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο Θεοδωράκης αναφέρει: «Δεν είναι ενημερωμένος, αλλά δεν του κρατώ κακία. Με τόσες αναποδιές που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι λογικό να ασχολείται κυρίως με το τι διαφορετικό λένε κάθε μέρα τα στελέχη του και όχι με τα όσα λέει το Ποτάμι».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα