O στελιος κουλογλου κηρυσσει το πολεμο στην γερμανια!

19:02 7/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : politicsgr.net
Το είδαμε κι αυτό! O Στέλιος Κούλογλου κηρύσσει το πόλεμο στην Γερμανία και όχι μόνο! “Ας υποθέσουμε ότι τον Οκτώβριο του 1940 ηO ελληνική κυβέρνηση σκεπτόταν, όπως ο κ. Βενιζέλος: η χώρα είναι σε μειονεκτική θέση, και προκείμενου να καταστραφεί από έναν...
χαμένο εκ των προτέρων πόλεμο, πρέπει να διαλέξει το μικρότερο κακό: παράδοση στους Ιταλούς, χωρίς άσκοπες αιματοχυσίες.” γράφει ο Στέλιος Κούλογλου στο άρθρο του.

Και συνεχίζει, καλώντας τους έλληνες να ξαναζήσουμε όλοι
μαζί το έπος του ’40: “Τι έκανε τους Έλληνες να πολεμήσουν και να κερδίσουν το 1940, έναν ανώτερο αντίπαλο; Το αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και το γεγονός ότι οι υποχωρήσεις και οι, συχνά αναγκαίοι, συμβιβασμοί έχουν κάποιες απαραβίαστες κόκκινες γραμμές. Εδώ και δύο χρόνια που ξέσπασε η κρίση, οι ελληνικές κυβερνήσεις συμπεριφέρονται σαν ηττημένες, χωρίς να έχουν δώσει καμιά μάχη. Πως μπορούν έτσι να κερδίσουν έναν πόλεμο στον οποίο η άλλη πλευρά είναι αδυσώπητη και έχει καταλάβει ότι παίζει χωρίς αντίπαλο;”

Και καταλήγει ως ένας άλλο Μεταξάς: “Η χώρα δεν πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό” Λίγο μπαμπέσικα βέβαια… μια και θεωρεί πως ο εχθρός δεν θα τολμήσει να τα βάλει με τους Έλληνες οπότε δεν θα χρειαστεί και να πολεμήσουμε: “Θα ριψοκινδύνευε όμως ο Σαρκοζί την διάλυση της ευρωζώνης και μια νέα παγκόσμια αναταραχή, μερικές εβδομάδες πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές;”

Δεν θυμάμαι καλά .. αλλά ρε Στέλιο εσύ δεν ήσουν στο ΔΣ της ΕΡΤ και αφού ενέκρινες την εκπομπή σου έφυγες; … Εσύ δεν είσαι που δεν πληρώνεις τους υπαλλήλους σου ή τους έχεις στη μαύρη αγορά; .. Πως αλλάζουν άνθρωποι και με τι ταχύτης!
Keywords
Τυχαία Θέματα