H ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ

09:46 20/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : real.gr
Μία μέρα γεμάτη συγκινήσεις έφυγε. Μία μέρα που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ξημέρωσε. Η πρώτη μέρα που βρίσκει τους δύο τους να κρατούν στην αγκαλιά τους, το μονάκριβο γιο τους. Η Φαίη από...
νωρίς το πρωί θήλασε τον μικρό, ο οποίος τις περισσότερες ώρες κοιμάται ήρεμος δίπλα της. Χθες μετά τον τοκετό ο Γιώργος και η Φαίη δέχθηκαν εκατοντάδες μηνύματα. Απάντησαν σε όλα, ενώ τα τηλέφωνα τους δεν σταμάτησαν να χτυπούν. Η σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου πλημμύρισε από δώρα,
λουλούδια, λούτρινα ζωάκια, κάρτες και γλάστρες.

Σήμερα η νέα μανούλα θα δεχθεί δεκάδες επισκέψεις. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες θα σπεύσουν να συγχαρούν το ζευγάρι και να δουν λίγο τον μπέμπη.

Και όλοι βέβαια είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσουν σε κάτι: Ο Λιάγκας junior είναι ίδιος η Φαίη.

Άλλωστε ο ίδιος, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο πρώτος που παραδέχθηκε ότι το μωρό δεν του μοιάζει καθόλου, μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αργά χθες το απόγευμα μας είπε: "Είναι ένας αγόραρος...3,300. Είναι ίδιος η Φαίη".

Ο Γιάννης Λιάγκας junior γεννήθηκε περίπου στις 17:30, ζύγιζε 3,250 κιλά, ενώ το ύψος του φτάνει τα 50 εκατοστά. Ο Γιώργος ήταν στο πλευρό της Φαίης καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού, μία εμπειρία "πρωτόγνωρη"
όπως μας είπε ο ίδιος. Η Φαίη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Ο γιατρός της την είχε υποβάλει στη διαδικασία των τεχνητών πόνων με ορό από νωρίς το μεσημέρι. Όπως είναι, όμως, γνωστό συνήθως "το πρωτότοκο" παιδί καθυστερεί, έτσι η 30χρονη παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μέσα στην αίθουσα καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και μάλιστα έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί σε φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά αυτό που είδαμε στον Γιώργο και τη Φαίη ήταν η συγκίνηση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο», δήλωσε ο γιατρός της Φαίης, Θάνος Παράσχος, που τόνισε πόσο ψύχραιμη ήταν τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στο πλευρό του Γιώργου από το πρωί ήταν οι γονείς της Φαίης, Εύα και Δημήτρης, ο πατέρας του Γιάννης και μερικοί στενοί φίλοι του ζευγαριού. Οι γονείς της Φαίης που έφτασαν πριν από λίγες μέρες από το Κιλκίς θα παραμείνουν στην Αθήνα για να βοηθήσουν τη Φαίη τις πρώτες μέρες που θα επιστρέψει στο σπίτι με το μωρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Λιάγκα θα επιστρέψει στο σπίτι της το Μ. Σάββατο το μεσημέρι και έτσι οι τρεις μαζί θα γιορτάσουν το πρώτο Πάσχα της ζωής του μπέμπη τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα