H aπαντηση της ρενας δουρου στα οσα ειπε ο θεοδωρος παγκαλος...

18:33 13/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Απάντηση στις βαριές εκφράσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου σε βάρος της δίνει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, με ένα κείμενο ...
με τίτλο «Περί πολιτικού λόγου» το οποίο ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

«Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες. Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι. Όταν μια κοινωνία
φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους», επισημαίνει η κυρία Δούρου.

Τι δήλωσε ο Πάγκαλος
«Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στη ραδιοφωνική του εμφάνιση στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά». Είπε ο κ. Πάγκαλος: «Η Δούρου παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί θεωρεί και τον εαυτό της ωραίο – αν αυτό δεν είναι σεξιστικό...».

Σχολίασε ακόμα και το «Ζ» της αφίσας της κυρίας Δούρου από το σύνθημα «ΑρχίΖουμε» και είπε πως πρώτος χρησιμοποίησε το Ζ ο... Ζορό. Για να συμπληρώσει: «Της εύχομαι οτιδήποτε σχετικό με την ιππασία εάν θεωρεί τον εαυτό της Ζορό...!».
Πηγή: protothema.gr
Keywords
Αναζητήσεις
φωτο παγκαλος rex
Τυχαία Θέματα