Etoimoς για αντιπεριφερειαρχης βορειου τομεα ο χαρης δαμασκος

12:56 23/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Ψηφίζοντας Σγουρό οι κάτοικοι του Βόρειου Τομέα διασφαλίζουν ως αντιπεριφερειάρχη τον Χάρη Δαμάσκο, ένα πρόσωπο με μακρά πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής. Το...
1994, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αχαρνών. Το 1998 επανεκλέχθηκε και κατά τη διάρκεια της θητείας του πέρασε από όλες τις σημαντικές διοικητικές θέσεις του Δήμου. Το 2002, στις Νομαρχιακές εκλογές , εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος ανάμεσα στους πρώτους, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2006 ξεπερνώντας τις 10.000 ψήφους στην Ανατολική
Αττική.

Από το 2003 έως το 2005 διετέλεσε αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής, ενώ από το 2005 μέχρι το 2011 κατειχε τη θέση Αντινομάρχη Πολεοδομίας Χωροταξίας & Περιβάλλοντος και ηταν πρόεδρος της αντίστοιχης επιτροπής.

Το 2010 ηταν υποψηφιος αντιπεριφερειαρχης στην Ανατολική Αττικη και εκλέχτηκε περιφερειακος συμβουλος . Απο το Ιανουαρίου του 2013 εώς σημερα είναι ο Αντιπροεδρος του Περιφερειακου Συμβουλιου Αττικης. Είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπης του οργανισμού ρυθμιστικού σχεδίου Αθηνας.

Ειναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, με ειδίκευση στα συγκοινωνιακά έργα και τις μεταφορές, έχει ενεργή δραστηριότητα στο επάγγελμά του,διατηρεί τεχνικά γραφεία στις Αχαρνες και στην Κηφισια , είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Όλγα Χαίνη και έχει τρία παιδιά
Keywords
Αναζητήσεις
δαμασκος χαρης, χαρης δαμασκος
Τυχαία Θέματα