Έτσι έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή κοπέλα - Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ΤΩΡΑ ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Το μοιραίο τροχαίο έγινε στη διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Ζεφύρου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νίκος Νταμπίζας, ένα smart, συγκρούστηκε με μια μηχανή…

Πως έγινε το κακό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβάζουμε στο newsit οι οποίες ωστόσο όπως αναφέρει είναι συγκεχυμένες, όλα δείχνουν πως κάποιος από τους δύο οδηγούς πιθανότατα παραβίασε το φανάρι με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να χάσει τη ζωή της η 31χρονη συνεπιβάτης της μηχανής.

H
σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα οχήματα έγινα συντρίμμια.

Δυστυχώς ούτε ο οδηγός της μηχανής, ούτε η κοπέλα που έχασε τη ζωή της φορούσαν κράνος.

Σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου και φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αφού αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται στα τροχαία με θανάσιμους τραυματισμούς εξ αμελείας. Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο οδηγός της μηχανής.

Είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο για τον Νίκο Νταμπίζα

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τροχαίο. Λίγο πριν το Euro του 2004 είχε ένα ατύχημα στο οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον ώμο του. Αυτό τον κράτησε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός πως είχε ακολουθήσει την ελληνική αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη τα ξημερώματα παράγοντας του Παναθηναϊκού [photo]
Keywords
Αναζητήσεις
τροχαιο στην ομονοια ταξι με μηχανη νεκρη μια κοπελα, waterland θεσσαλονικη ατυχημα 2004 νεκρη κοπελα
Τυχαία Θέματα