Το newsbomb του γιαννακοπουλου αποκαλυπτει offshore εταιρειες της οικογενειας του πανου καμμενου (;)

Μπορεί να μοιάζει αδιανόητο, αλλά με βάση αδιάψευστα ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του το newsbomb.gr η οικογένεια Καμμένου ίδρυσε στη Μεγάλη Βρετανία δύο εταιρείες της μιας λίρας τον Φεβρουάριο του 2016, μόλις φέτος δηλαδή, και μάλιστα στο όνομα του Ηλία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου
Καμμένου.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν απο μια τέτοια ενέργεια δεκάδες. Εμείς απλα θέτουμε στο τραπέζι τα πραγματικά γεγονότα και τα ερωτήματα σε μια εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. ευαγγελίζεται καθημερινά τη διαφάνεια.
Η υποθεση αφορά δυο εταιρείες με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία. Μια ιστορία που γεννά τεράστια ερωτήματα καθώς δεν αφορά οποιονδήποτε ιδιώτη αλλά τον πατέρα του Πάνου Καμμένου, ενός κεντρικού πολιτικού προσώπου, που σήμερα όχι μόνο καθορίζει τις τύχες της χώρας μαζί με τον συγκυβερνώντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά επιπλέον αποτελεί διαπρύσιο κήρυκα της κάθαρσης, καταγγέλλοντας σε κάθε ευκαιρία τους πολιτικού του αντιπάλους για μαύρου χρήμα, μίζες και σκάνδαλα.
Η ύπαρξη των δυο εταιρειών ήρθε στο φως της δημοσιότητας απο κάποια blog στο διαδίκτυο.
Keywords
Τυχαία Θέματα