Προβληματισμός στο ΠαΣοΚ για μέτρα και κινητοποιήσεις Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος

ΨΑΞΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!
Αναβλήθηκε για λίγες ημέρες η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το μεσημέρι. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει
συσκέψεις για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με εμπλεκόμενους υπουργούς και σίγουρα με τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα διήρκεσαν ως πολύ αργά το βράδυ της Κυριακής καθώς τόσο η κυβέρνηση όσο και οι εκπρόσωποι επείγονται να «κλείσει» το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Τα μέτρα που περιέχει είναι ιδιαιτέρως σκληρά, και αρκετά κυβερνητικά στελέχη εκφράζουν προβληματισμό αν θα αντέξει η κυβέρνηση τους κλυδωνισμούς που θα προκαλέσουν. Ήδη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ είναι ανάστατη με διάφορα μέτρα όπως είναι η μείωση του αφορολόγητου ορίου ή η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.

Ωστόσο θεωρείται το κλειδί (μαζί με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων) που θα ξεκλειδώσει τα ευρωπαϊκά ταμεία ώστε να πάρει η κυβέρνηση το επιπρόσθετο δάνειο.


Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα