Θα βγουν λεφτά μόνο για τον αντί - Μπλάνκο

11:25 30/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί το μνημόνιο που έχει επιβληθεί (ελέω α-μετόχων) στην ΑΕΚ...
να έχει ιδιαίτερα σκληρούς όρους και να μην επιτρέπει μεγάλα μεταγραφικά ανοίγματα.

Όπως όμως και κάθε κανόνας, έτσι και κάθε... μνημόνιο, έχει τις εξαιρέσεις του. Και οι κιτρινόμαυροι σκοπεύουν για μια μόνο μεταγραφή, να ανοίξουν το ταμείο τους.

Τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για επικοινωνιακούς
λόγους. Τον στόχο ακόμα δεν τον έχουν εντοπίσει. Έχουν αποφασίσει όμως για την θέση στην οποία θα αγωνίζεται. Η απόφαση της ΑΕΚ είναι να δώσει το μεγαλύτερο μέρος του (έτσι κι αλλιώς μικρού) μεταγραφικού μπάτζετ, στην απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Κάτι το οποίο αποτελεί και εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό σημαίνει πως τελικά η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν για τον Ναμπίλ Μπάχα. Και με δεδομένο πως έχει ήδη φύγει και ο Ισμαέλ Μπλάνκο, η επίθεση έχει μείνει άδεια. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Λυμπερόπουλου για την θετική έκβαση του οποίου υπάρχει αισιοδοξία.

Αυτό όμως δεν αρκεί. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο ThePlayer, στην ΑΕΚ θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Σιαλμά ως εναλλακτική λύση. Και από εκεί και πέρα θα επιχειρήσουν να κάνουν και μια καλή μεταγραφή ενός ακόμα σέντερ φορ.

Ανακοινώνει Κοντοέ

Στην ΑΕΚ περίμεναν μέσα στην Κυριακή να έχουν ολοκληρώσει την πρώτη τους μεταγραφή. Για μια μέρα όμως, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Η μεταγραφή του Γιάννη Κοντοέ δεν πρόκειται να χαλάσει και είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της. Παρόλο που μέχρι και χθες υπήρχε μια διαφορά στο οικονομικό. Διαφορά η οποία είναι τόσο μικρή, που αν τελικά δεν προχωρήσει αυτή η υπόθεση, δεν θα οφείλεται εκεί. Πάντως στην ΑΕΚ θεωρούν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εκτιμούν πως το θέμα θα κλείσει άμεσα.

Όπως επίσης άμεσα αναμένεται να κλείσει και το θέμα της απόκτησης του 18χρονου υψηλόσωμου (1,90) κεντρικού αμυντικού Μαυρουδή Μπουγαϊδή που αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα