#menoumeevropi :προβα εθνικου διχασμου με τους “αστουσ” να βγαινουν στους δρομους

#MenoumeEvropi :Η Ευρώπη των λαών έχει μετατραπεί σε χώρες του κέντρου και χώρες του Νότου.

#MenoumeEvropi : Για ποια Ε.Ε μας μιλούν απο τη στιγμή που απ'ολες τις χώρες της “ένωσης” κουμάντο κάνουν μονο Γερμανία και Γαλλία;

#MenoumeEvropi :Η φτώχεια,εξαθλίωση και η ανεργία στις χώρες της Νότιας Ευρώπης είναι σε ελεύθερη άνοδο. Οι κυβερνήσεις της Ε.Ε το μόνο που κάνουν ειναι να συντηρούν τα χρεοκοπημένα συστήματα τους, με νέα δάνεια απο τις επίσης χρεοκοπημένες τράπεζες,
οι οποίες επιβιώνουν με δάνεια και ανακεφαλαιοποιησεις απο τα χρεοκοπημένη κράτη που βρίσκονται.

#MenoumeEvropi :Οι αυτοκτονιες στα χρονια των μνημονιων, εξαιτιας της γενικευμενης κρισης,αφραγκιας και ανεργιας ξεπερασαν καθε οριο.Υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαν να θεωρηθουν "δολοφονιες" πολιτών εξαιτιας των πολίτικων της Κυβέρνησης.

#MenoumeEvropi :Δηθεν της αναπτυξης,μας επεβαλαν μισθους πεινας των 490 και 425ευρω,του οποιους ακομη και αν εισαι απο τους τυχερους που τους εχεις...δεν μπορεις καν να επιβιωσεις.

#MenoumeEvropi :Οι αστοί στην Ελλάδα βγήκαν για πρώτη φορά στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον μιας Αριστεράς κυβέρνησης.

#MenoumeEvropi :Η επικοινωνιακή φιέστα που οργάνωσε και υποστήριξε με κάθε τρόπο το πελατειακό κράτος και σύστημα της Νεας Δημοκρατίας,μαζι με τα περιφερικά νεοφιλελεύθερα γιουσουφάκια της,στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

#MenoumeEvropi :Το πείραμα πέτυχε. Ο διχασμός αρχίζει να απλώνει τα πλοκάμια του και τα πρώτα σπέρματα εμφυλιακων καταστάσεων είναι εδώ, ως αρχή του τέλους της εποχής μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα