«Υφυπουργίτιδα»: η νέα ασθένεια της Νέας Δημοκρατίας

19:33 3/7/2012 - Πηγή: Antinews

Νέα πολύ σοβαρή ασθένεια παρουσιάστηκε σε διάφορα νεοδημοκρατικά στελέχη: ονομάζεται «υφυπουργίτιδα», χαρακτηρίζεται «παιδική»  και προσβάλει τους μη έχοντες χαρτοφυλάκιο…

Την Πέμπτη θα ορισθούν ο Συμεών Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ (α, ρε Ρουσόπουλε, εσύ μας οδηγείς)  και ο Κωνσταντίνος Τσιάρας, ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Αν είναι να καλυφθούν έτσι και οι υπόλοιπες τρύπες στους εσωκομματικούς συσχετισμούς βλέπω το ολιγομελές σχήμα να γίνεται λίαν συντόμως πολυμελές.

Και να φανταστεί κανείς ότι συμπολίτευση και αντιπολίτευση (της ΝΔ) είναι ακόμα …ανοργάνωτες.

Η

χώρα πάντως ζει σε ρυθμούς τρόικας. Όχι της ξενόφερτης, αλλά της εγχώριας Κυβερνητικής…

Με τους μυστήριους του ΔΝΤ και των άλλων αγαθοεργών σωματείων, το μεγάλο ματς αναβάλλεται για τον  Αύγουστο και το «πράσινο φως» για την επόμενη δόση και όλα τα παρελκόμενα…

Οι φωτογραφίες του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή είναι πλέον περισσότερες και από αυτές του Αλέξη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Απομένει ακόμη ένα στιγμιότυπο από τις ντουζιέρες του Κορυδαλλού και μία από το νηπιαγωγείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με κάθετη ρίγα η στολή του Άκη, σε γαλάζιο πουά του Αλέξη.

Πάντως αν η Ρένα Δούρου φωτογραφηθεί με τον Τσάβες, αυτομάτως γίνεται η πρώτη υποψήφια να διαδεχθεί τον Τσίπρα.

Ήδη υπάρχει η σκέψη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί  με τον Ιρανό πρόεδρο Αχμαντινετζάντ για να απαντήσει με πειστικότητα σε όσους του πριονίζουν την καρέκλα.

Έξαλλες μαθαίνουμε ότι είναι πολλές συντρόφισσες με την υπερπροβολή της Ρένας από τα «αστικά μέσα επικοινωνίας» και ετοιμάζονται για κομμωτήριο και μανικιούρ-πεντικιούρ.

Στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε έκδηλη ανησυχία  από την επομένη κιόλας των εκλογών για τις φήμες για  την ίδρυση νέου «κεντροαριστερού πόλου» με εκσυγχρονιστική χροιά και επικεφαλής πρώην Υπουργό.

Όλοι ησύχασαν όταν έγινε γνωστό ότι ο φορέας της πρότασης είναι ο κ. Μόσιαλος…

Ενώ εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε ο ΔΣΑ για την εταιρεία του Καλούση.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν δίνουν σε πρώην έγκλειστους μια δεύτερη ευκαιρία επανένταξης. Εκτός εάν φοβούνται ότι θα προστρέξουν πολλοί στον Καλούση, λόγω «εμπειρίας».

Πάντως δεν έχει διευκρινισθεί αν ο πρώην «δικαστής με τη μεζούρα» θα χρεώνει για τις υπηρεσίες του με τον …πόντο.

Γιατί όχι μόνο τα εκατοστά, αλλά και τα δέκατα του πόντου έχουν τη σημασία τους. Ένας διαφορετικός χάρτης της Ευρώπης κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, με την συμβολική ονομασία «χάρτης του πέους», ο οποίος δημοσιεύτηκε από το MAPPING STEREOTYPES PROJECT, το οποίο χαρτογραφεί τον πλανήτη μέσα από διάφορα στερεότυπα.

Σύμφωνα με αυτόν πιο προικισμένοι στην Ευρώπη είναι οι Ούγγροι και έπονται οι Γάλλοι, ενώ οι Έλληνες βρίσκονται στην 15η θέση, σε σύνολο 35 χωρών.

Είναι πρόδηλο ότι όλα τα ορίτζιναλ καμάκια, θα έχουν πλέον μαγυάρικες ρίζες με μακρινή καταγωγή από τη Γαλλία.

Για όσους νόμιζαν ότι η Κάρλα Μπρούνι πήγε με τον Σαρκοζ

Keywords
Τυχαία Θέματα