Ξεφτίλα Λαγκάρντ και Τσίπρα για τις απειλές εναντίον τους

Τελικά υπάρχει πολύ μεγάλη ξεφτίλα, ακόμη και από μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας όπως η Κριστίν Λαγκάρντ. Αφού προκάλεσε πανικό με τις καταγγελίες που έκανε για απειλές που δέχθηκε, τελικά τα μάζεψε και λέει άλλα τώρα.

Η επίσημη απάντηση του ΔΝΤ στον ΑΝΤ1 σχετικά με τα όσα είπε περί απειλών είναι ότι όλα αυτά προέρχονται από σχόλια που έγραφαν Έλληνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μερικά χρόνια, όταν η Κριστίν Λαγκάρντ είχε παραλληλίσει τον Νίγηρα

με την Ελλάδα.

«Tα σχόλια περί απειλών από φοροφυγάδες αφορούσαν μηνύματα Ελλήνων στα κοινωνικά δίκτυα…», ανέφερε σχετικά εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Δηλαδή η Λαγκάρντ φοβήθηκε από τους «καλικάντζαρους» του διαδικτύου και από τα σχόλια που έκαναν εναντίον της οι εξοργισμένοι Ελληνες και ζήτησε προστασία. Και καλά η Λαγκάρντ φοβάται ακόμη και το διαδίκτυο, την ξεφτίλα του Τσίπρας πως θα την ξεχάσουμε; Ο Αλέξης δεν ήταν που «σήκωσε» το θέμα στη ΔΕΗ λέγοντας ότι κι αυτός δέχθηκε απειλές όταν είχε μιλήσει για φοροδιαφυγή; Μη μιλήσουμε για την κ. Δούρου που κι αυτή είπε ότι την απειλούσαν κάποιοι επειδή συγκρούστηκε με τα συμφέροντα.

Τώρα που η κ. Λαγκάρντ έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα, μόλις παρενέβη ο εισαγγελέας και ο υπουργός Δικαιοσύνης, τι θα πουν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα