Το μόνο που μένει είναι να φτιαχτεί η… συνιστώσα Ρουβίκωνας

Διαβάζουμε με… ευχαρίστηση είναι η αλήθεια, ότι ο Ρουβίκωνας επισκέφτηκε το υπουργείο Δικαιοσύνης κι έφτασε μέχρι τα γραφεία του Κοντονή και του Παπαγγελόπουλου.

Περίπου18 άτομα, μέλη της συλλογικότητας πέταξαν φυλλάδια με τα οποία ζητούν «άδεια στους πολιτικούς κρατούμενους» καθώς και κατάργηση του άρθρου 187 Α (του αποκαλούμενου αντιτρομοκρατικού).

Οι νεαροί έφτασαν μέχρι τον τρίτο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού,

Σταύρου Κοντονή και του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, και χωρίς να προκαλέσουν ζημίες πέταξαν τα φυλλάδια και επέτρεψαν στην είσοδο του κτιρίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Υπήρξε μια κινητοποίηση και μια αναστάτωση αλλά όχι τίποτε σπουδαίο. Μπήκαν, είδαν και απήλθαν χωρίς να τους πειράξει κανείς, σαν καθημερινοί επισκέπτες ενός υπουργείου το οποίο τονίζουμε είναι της… Δικαιοσύνης.

Να φανταστούμε ότι ο υπουργός τους κάλεσε για φραπεδιά ή για φρεντοτσίνο; Να τους είχε και κουλουράκια για να βουτήξουν; Ελπίζουμε ο… άγριος Μίμης να μην τους έβαλε τις φωνές που έκαναν λίγη φασαρία. Τα… παιδιά άλλωστε είναι ήρεμα. Κράτος εν κράτει ή μάλλον συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα. Έχουν και τη δική τους εκπομπή στο ERTopen, κάνουν διαδηλώσεις όποτε γουστάρουν, ελέγχουν τα Εξάρχεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αφήνουν άλλους εμπόρους ναρκωτικών να πουλήσουν, έχουν όπλα και απειλούν, μπουκάρουν σε σούπερ μάρκετ και γραφεία και εκφοβίζουν, σπάνε, καίνε. Και όλα αυτά τα θεωρούν… πολιτική παρέμβαση με την ανοχή της αστυνομίας. Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστός… εξαφανισμένος, ο κ. Τόσκας ασχολείται με άλλα και δεν έχει χρόνο να πιάσει τους μπαχαλάκηδες.

Ο δε κ. Κοντονής μπορεί άνετα να τους καλέσει και επίσημα στο γραφείο του για μια κουβεντούλα. Το μόνο που μένει είναι να φτιαχτεί η… συνιστώσα Ρουβίκωνας που θα έχει γραφεία στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα