Τηλεοπτικές άδειες: Θυροκολλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα από STAR, ΣΚΑΪ, ALPHA, ΑΝΤ1 και MEGA

Συνολικά εννέα αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων θυροκολλήθηκαν στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία της δημοπρασίας που άρχισε χθες το πρωί.

Μεταξύ αυτών βρίσκεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΣΚΑΪ κατά της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και των τεσσάρων νέων σχημάτων που συμμετέχουν στην διαδικασία. Θυροκολλήθηκαν επίσης η αίτηση του Star κατά της συμμετοχής του εργολάβου Καλογρίτσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, του Alpha

εναντίον άλλων υποψήφιων σχημάτων, του ANT1 εναντίον του σχήματος Σαββίδη, αλλά του MEGA κατά της όλης διαδικασίας.

Οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες βρίσκονται στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ από χθες το πρωί, συμμετέχοντας σε μία χρονοβόρα διαδικασία δημοπρασίας, τα αποτελέσματα της οποίας ίσως ανακοινωθούν απόψε ή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα θα βγει από το κτίριο της ΓΓΕΕ πριν και οι τέσσερις άδειες να κατοχυρωθούν στους νικητές, ενώ δεν υπάρχει και δυνατότητα ροής πληροφόρησης από «μέσα προς τα έξω», καθώς ουδείς διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αμετακίνητοι παραμένουν από νωρίς το πρωί, στις θέσεις τους έξω από τη Γραμματεία, και οι δημοσιογράφοι, αναμένοντας «λευκό καπνό» από τη δημοπρασία. Και σήμερα το κτίριο περιφρουρείται από ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ μία κλούβα αποτρέπει τη θέση και στάθμευση έξω από τα γκαράζ της ΓΓΕΕ.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα