Τι κάνει ο άνθρωπος για την εξουσία

19:43 2/5/2014 - Πηγή: Antinews

Έγιναν και θρήσκοι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης προκειμένου να πάρουν το δήμο του Πειραιά. Έτσι, επισκέφτηκαν τον μητροπολίτη κ. Σεραφείμ για να πάρουν την... ευλογία του. Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Μώραλη «κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσίασαν την ολοκληρωμένη πρότασή του συνδυασμού για την ανάπτυξη της πόλης, την καταπολέμηση της ανεργίας,

ένα δίκτυο κοινωνικών υποδομών, καθώς και για μια σειρά συνεργειών με την Πειραϊκή Εκκλησία για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος «είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους όλες τις πτυχές του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργο της Μητρόπολης και από κοινού συμφώνησαν να έχουν μια συνεχή συνεργασία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά τόνισε ότι: «Την επόμενη ημέρα των εκλογών, στη διάρκεια της δικής μας Δημαρχιακής θητείας, επιζητούμε και αναμένουμε την πνευματική και ουσιαστική στήριξη του Σεβασμιωτάτου, με ιδέες, προτάσεις και δράσεις που έχει τόσο ανάγκη η Πειραϊκή κοινωνία».

Τι κάνει ο άνθρωπος για την εξουσία. Από τη θύρα 7 στην ιερά Μητρόπολη. Τελικά δεν είναι μεγάλη η απόσταση...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα