Με ποιον συναντήθηκαν Μώραλης και Μαρινάκης;

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής 2 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης ανέβηκε τα σκαλιά της Μητρόπολης μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λόγος της επίσκεψης τους ήταν το ραντεβού τους με τον Μητροπολίτη Πειραιά,

κ. Σεραφείμ για να συζητήσουν τα προβλήματα του δήμου και να ενημερωθούν για τις λειτουργίες της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος, βρήκε την ευκαιρία να τους μιλήσει και να τους παρουσιάσει με λεπτομέρειες, το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης , ενώ παράλληλα, οι τρεις τους συμφώνησαν να έχουν μια κοινή συνεργασία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Μώραλης παίνεψε, το σπουδαίο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης του Πειραιά που βοηθά τους πολίτες που το έχουν ανάγκη σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Επίσης τόνισε ότι: «Την επόμενη ημέρα των εκλογών, στη διάρκεια της δικής μας δημαρχιακής θητείας, επιζητούμε και αναμένουμε την πνευματική και ουσιαστική στήριξη του Σεβασμιωτάτου, με ιδέες, προτάσεις και δράσεις που έχει τόσο ανάγκη η πειραϊκή κοινωνία».

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσίασαν την ολοκληρωμένη πρότασή του συνδυασμού για την ανάπτυξη της πόλης, την καταπολέμηση της ανεργίας, ένα δίκτυο κοινωνικών υποδομών, καθώς και για μια σειρά συνεργιών με την Πειραϊκή Εκκλησία για τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

The post Με ποιον συναντήθηκαν Μώραλης και Μαρινάκης; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα