Τί εννοεί όταν λέει πιο δημοκρατικά Σώματα Ασφαλείας ο Πάνος Σκουρλέτης;

Ο Πάνος Σκουρλέτης, έκανε λόγο σήμερα για «περισσότερη δημοκρατία όχι μόνο στους δήμους αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας». Και υπογράμμισε: «Καλούμαστε να απαντήσουμε στη δύσκολη εξίσωση, τα σώματα ασφαλείας να κάνουν τη δουλειά τους και να σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών».

Την ίδια στιγμή που τα έλεγε αυτά στο κέντρο της Αθήνας οι μπχαλάκηδες διέλυαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Εκμεταλλευόμενοι την μαθητική διαδήλωση

οι κουκουλοφόροι επί 2 ώρες τα έκαναν γης μαδιάμ στα Εξάρχεια και στο Πολυτεχνείο. Έστελναν έτσι ένα μήνυμα ενόψει της 17 Νοέμβρη αλλά και της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Ο Τόσκας, προφανώς, κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, ήρεμος που κράτησε το υπουργείο του αφού ο Τσίπρας τον ζύγισε, τον μέτρησε και τον βρήκε επαρκή.

Όμως, ο Σκουρλέτης τί εννοεί όταν λέει πιο δημοκρατικά Σώματα Ασφαλείας; Απ' ότι ξέρουμε τον τελευταίο καιρό σχεδόν αφοπλισμένοι είναι οι αστυνομικοί. Απ' ότι βλέπουμε οι μπχαλάκηδες κάνουν ό,τι γουστάρουν, κάθε Σάββατο κάνουν επεισόδια, ενώ οι Ρουβίκωνες όποτε γουστάρουν λειτουργούν σαν αριστερή πολιτοφυλακή, απειλούν, βάζουν βόμβες, στέλνουν μηνύματα σε υπουργούς.

Πόσο πιο... δημοκρατική να γίνει άραγε η Αστυνομία; Να κατεβάσουν τα όπλα; Να αφήνουν τους κουκουλοφόρους να καίνε την Αθήνα; Να τους αφήνουν να καταστρέφουν την περιουσία του ελληνικού λαού;

Πολύ φοβούμαστε ότι το δίδυμο Σκουρλέτη – Τόσκα, δηλαδή η αριστερίλα με την ανικανότητα θα οδηγήσουν τη χώρα σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Πολύ φοβούμαστε ότι μέχρι και ο... Παυλόπουλος του 2008 θα φαντάζει ικανότατος μπροστά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα