Τι είπε ο Σαμαράς στο γεύμα με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές

17:14 1/4/2015 - Πηγή: Antinews

Για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος στην ταβέρνα «Ο Βασίλης» στην Κηφισιά, το βράδυ της Τρίτης και προέβλεψε πως το κόμμα θα δικαιωθεί σύντομα.

Επί αρκετή ώρα ο Αντ. Σαμαράς συνομίλησε και άκουσε κυρίως τους βουλευτές που του ανέφεραν την κατάσταση που υπάρχει στη βάση του

κόμματος και στην κοινωνία. Ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το κλίμα θα αλλάξει, μίλησε για αμφίπλευρη διεύρυνση και είπε ότι είναι έτοιμος να δώσει ρόλο σε όλους, αρκεί να θέλουν. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ είμαστε» είπε.

Στη σύναξη το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Επικράτειας Θόδωρος Φορτσάκης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Οικονόμου, Β ‘ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης, Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Σερρών Κώστας Καραμανλής, Φλώρινας Γιαννης Αντωνιάδης, άκουσαν τον Αντ. Σαμαρά να λέει:

«Θα έχουμε ανατροπή του πολιτικού σκηνικού σύντομα. Και ο Σαρκοζί έκανε come back» φέρεται να είπε σε μια προσπάθεια εμψύχωσης των βουλευτών.

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα