Τελικά το μεγάλο μέγεθος δεν είναι ό,τι καλύτερο…

Οι άνδρες συχνά θεωρούν το μέγεθος του πέους ως σύμβολο δύναμης και σεξουαλικής ανδρείας. Φαίνεται όμως ότι, όταν πρόκειται για την ικανοποίηση μιας γυναίκας, το μέγεθος δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αντίθετα με την ευρεία αντίληψη, μια νέα μελέτη από την Κένυα διαπίστωσε ότι οι σύζυγοί με μεγαλύτερα πέη ήταν πιο πιθανό να απατηθούν από τις συζύγους τους.

Για τη μελέτη - που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα στο PLOSOne –οι ερευνητές μελέτησαν 545 παντρεμένα ζευγάρια στην Κένυα, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τις συνήθειες

και τη σχέση τους και, πιο συγκεκριμένα, να εντοπίσουν τους παράγοντες που ωθούσαν τις γυναίκες σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Οι ερευνητές ζήτησαν και από τους δύο συντρόφους να μετρήσουν το μέγεθος του πέους του άνδρα (είχαν παρεμπιπτόντως και έναν χάρακα 38 εκατοστών σε ετοιμότητα). Στη συνέχεια, αν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των εκτιμήσεων (που υπήρχαν), είτε έλαβαν υπόψιν τον μέσο όρο των δύο είτε προτίμησαν την εκτίμηση του συντρόφου που ήταν λιγότερο πιθανό να είναι ψεύτικη.

Αυτό που βρήκαν ήταν μάλλον συγκλονιστικό: κάθε εκατοστό μεγαλύτερου πέους αύξανε την πιθανότητα των γυναικών να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, σχεδόν κατά ενάμισι φορές» έγραψαν οι ερευνητές. «Οι γυναίκες συνδέουν τα μεγάλα πέη με πόνο και δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ, που αποκλείει την απόλαυση και τη σεξουαλική ικανοποίηση που πρέπει να αισθάνονται».

Σύμφωνα με τη μελέτη, το 6,2 τοις εκατό από τις 545 γυναίκες είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της εξάμηνης μελέτης. Άλλοι παράγοντες που αύξαναν την πιθανότητα των γυναικών σε απιστία ήταν η ενδοοικογενειακή βία, η άρνηση σεξ ή της προτιμώμενης σεξουαλικής θέσης και η έλλειψη σεξουαλικής ικανοποίησης. Οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στη γυναικεία απιστία ειδικά λόγω της επικράτησης και της εξάπλωσης του ιού HIV μεταξύ των γυναικών στην περιοχή.

http://www.huffingtonpost.com/2014/04/23/penis-size-infidelity_n_5200248.html?utm_hp_ref=mostpopular

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
www megalo penos
Τυχαία Θέματα