Τα βρήκαν στο MEGA – ΑΜΚ με λεφτά από μετόχους και τρίτους επενδυτές

Έπρεπε λοιπόν να φτάσουμε κυριολεκτικά στο πάρα ένα προκειμένου να δοθεί τελικά σανίδα σωτηρίας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και να μην μείνουν ευτυχώς στο δρόμο οι 550 εργαζόμενοί του. Παλιοί και νέοι μέτοχοι μετά το έντονο μπρα ντε φερ συμφώνησαν την ύστατη στιγμή, με βάση πληροφορίες του koolnews.gr, να ρίξουν χρήματα και να αποτρέπψουν την πτώχευσή του.

Η συμφωνία προβλέπει:

-συμμετοχή όλων των παλιών μετόχων στην ΑΜΚ, ενώ θα εισέλθουν στη μετοχική σύνθεση και οι Φιλιππόπουλος και Μαρής

-Προκαταβολή ύψους 3 εκατομμυρίων

ευρώ τις επόμενες 48 ώρες

-Άμεση επαφή με τις τράπεζες, προκειμένου να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του καναλιού, μετά και την παρουσίαση του πλάνου βιωσιμότητας προκειμένου να εξοφληθούν οι εργαζόμενοι.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα