Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα

Δόθηκαν στην δημοσιότητα οι νέοι εκλογικοί κατάλογοι της ΝΔ για τις εκλογές της 17ης Ιουλίου (λίστα)

Το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών είναι 412. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται 139 γυναίκες, ενώ οι νέοι υποψήφιοι σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου είναι 43.

Από τους νέους, από τη ΔΗ.ΣΥ. προέρχονται 14 υποψήφιοι, από το ΛΑ.Ο.Σ 3, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

5 και από την ΔΡΑΣΗ ένας.

Ο Αντώνης Σαμαράς αφήνει την Μαγνησία και επιλέγει σαν δεύτερη περιφέρεια μετά τη Μεσσηνία το υπόλοιπο Αττικής.

Στο νομό Ηρακλείου μετά τον Μανώλη Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο νομό Χανίων επικεφαλής ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Στο Νομό Ηλείας  ο Γιώργος Κοντογιάννης δεν μπαίνει σε εκλόγιμη θέση μετά τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων αλλά και των δύο άλλων βουλευτών Κώστα Τζαβάρα και Διονυσίας Αυγερινοπούλου.

Στην ένατη θέση της Α΄ Αθήνας ο Θανάσης Πλεύρης.

Στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του νομού Σερρών ο Κώστας Καραμανλής γιός του Αχιλλέα και ανεψιός του ιδρυτή της ΝΔ.

Δεν περιλαμβάνονται στις λίστες οι κ. Οικονόμου και Ζαφειριάδης από την ΔΗΣΥ και ο κ.  Βελόπουλος από τον ΛΑΟΣ.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012Α/ΑΕΠΙΘΕΤΟΟΝΟΜΑΕΠΑΓΓΕΛΜΑ -ΙΔΙΟΤΗΤΑΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ1ΣΑΛΜΑΣΜΑΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ2ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ3ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ4ΚΑΡΑΠΑΝΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ5ΜΠΟΚΑΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΕΔ6ΔΡΟΣΟΣΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ7ΜΑΝΤΖΙΟΥ-ΚΟΤΡΟΛΟΥΕΛΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ8ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ9ΣΕΡΕΠΙΣΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ10ΦΩΚΑΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ11ΠΑΪΣΙΟΣΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΡΓΟΛΙΔΑ1ΑΝΔΡΙΑΝΟΣΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ2ΣΙΔΕΡΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ3ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ4ΛΟΛΑΚΑΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΟΣ5ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑ1ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ2ΒΛΑΣΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ3ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ4ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ5ΚΑΡΒΕΛΑΣΠΑΥΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣΑΡΤΑ1ΣΤΥΛΙΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ2ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ3ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ4ΣΙΜΟΥ-ΤΑΣΙΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ5ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑΧΑΪΑ1ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΞΙΑΡΧΟΣ ΕΛ.ΑΣ. ε.α.2ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ3ΜΠΕΚΙΡΗΣΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ4ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ5ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ε.α. – πρώην ΑΓΕΝ6ΤΣΙΓΚΡΗΣΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ7ΡΑΓΙΟΥ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ8ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥΠΗΝΕΛΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ9ΠΑΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥΕΛΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ10ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ11ΝΤΖΕΛΒΕΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ12ΤΡΑΧΗΛΗΑΘΗΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣΒΟΙΩΤΙΑΣ1ΜΠΑΣΙΑΚΟΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ2ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ3ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ4ΑΓΑΤΣΑΑΡΙΑΔΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ5ΜΑΧΑΙΡΑΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ Τ.Ε.6ΙΓΓΛΕΖΟΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΕΜΠΟΡΟΣΓΡΕΒΕΝΩΝ1ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΤΙΜΟΛΕΩΝΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ2ΤΣΕΝΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.3ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΕΥΑΝΘΙΑΔΑΣΚΑΛΑΔΡΑΜΑΣ1ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Α2ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣΘΩΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ3ΤΖΙΜΑΣΜΑΡΓΑΡΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα