Στον ανακριτή ο Μαρινάκης

Αυτοβούλως και με άκρα μυστικότητα επισκέφτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πρωί της Τετάρτης τον ανακριτή διαφθοράς προκειμένου να ζητήσει νέα προθεσμία να απολογηθεί πέραν της 4ης Ιουνίου που είχε οριστεί αρχικά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

ζήτησε και πήρε τελικά την προθεσμία και αναμένεται να βρεθεί στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί λίγες μέρες μετά την αρχική ημερομηνία προκειμένου να ενημερωθεί και για τη νέα κατηγορία που προστέθηκε και αφορά στον αγώνα της Βέροιας με τους ερυθρόλευκους κι αφού θα έχουν καταθέσει και οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές.

Οι προθέσεις πάντως του ανακριτή διαφθοράς του κυρίου Ανδρεάδη δείχνουν ξεκάθαρα την διάθεσή του να μην τραβήξει σε μάκρος την υπόθεση και να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογη φαίνεται να είναι και η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη .

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ολυμπιακού φαίνεται να έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα τοποθετήσει στη θέση του στην περίπτωση που ο εισαγγελέας του απαγγείλει περιοριστικούς όρους. Υπάρχει μάλιστα στο μυαλό του η σκέψη να αποχωρήσει από την προεδρία πριν την απολογία του στον ανακριτή , περίπου στις 10 με 12 Ιουνίου ώστε να ελαχιστοποιήσει κάθε περίπτωση εμπλοκής του Ολυμπιακού σε θέματα συμμετοχής του στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα