Στο χώρο των μέσων ενημέρωσης θέλει να μπει ο Μ. Σάλλας

Μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη κάνει σήμερα το Antinews, ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει πολλά στο χώρο των επιχειρήσεων και των μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας Πειραιώς, που αποχώρησε πρόσφατα από τον τραπεζικό κλάδο μέχρι να επανέλθει μέσω της Παγκρήτιας Τράπεζας, κάνει μια ακόμη εντυπωσιακή κίνηση. Ο Μιχάλης Σάλλας,

αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους μάνατζερ της χώρας, θέλει να μπει στο χώρο των μέσων ενημέρωσης και να επενδύσει προσφέροντας παράλληλα και την πείρα του. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για συζητήσεις που έγιναν με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό οι οποίες ωστόσο δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία, χωρίς πάντως να έχουν κλείσει όλες οι πόρτες.

Όμως ο κ. Σάλλας φέρεται να βρίσκεται σε εκτεταμένες συζητήσεις με μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα η οποία όπως και οι περισσότερες στην Ελλάδα έχουν ανάγκη ρευστότητας. Οι επαφές έχουν γίνει, ραντεβού έχουν πραγματοποιηθεί και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία εισόδου του πρώην προέδρου της Πειραιώς στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας.

Ο χώρος των media έχει απαξιωθεί τελευταία, ωστόσο, παραμένει μια ισχυρή δύναμη, ειδικά όταν μπορεί να ασκεί κριτική στην εξουσία. Ειδικά ο χώρος της ενημέρωσης μέσω ίντερνετ θεωρείται ιδιαίτερα δυναμικός και γι’ αυτό πολλοί διαβλέπουν μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα τα media αποτελούν διαχρονικό μέσο πίεσης στην εξουσία και «ασπίδα» για πολλούς που αισθάνονται ότι απειλούνται. Άλλωστε, τόσο ο κ. Σάλλας όσο και πολλοί άλλοι θα μπορούσαν να παίξουν και ενεργό πολιτικό ρόλο τώρα που η παντοδυναμία Τσίπρα έχει καταρρεύσει και η χώρα θα χρειαστεί νέες δυνάμεις μπας και ξεκολλήσει από τον βούρκο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα