«Στήνουν»... σόου για την 25η Μαρτίου!

Όποιος θέλει να φύγει από την Αθήνα την 25η Μαρτίου καλύτερα να μην το κάνει. Θα έχει... σόου. Η κυβέρνηση, έχοντας μπροστάρηδες τον Πάνο Καμμένο και τη Ρένα Δούρου, αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στον τρόπο εορτασμού της εθνικής εορτής.

Αμέσως μετά την στρατιωτική παρέλαση οι τρεις μπάντες του στρατού θα παραμείνουν στο Σύνταγμα

και θα παίξουν γνωστά εμβατήρια, αλλά και δημοτικά τραγούδια και στο χορό θα μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες. Ακόμη θα μοιραστούν σημαιάκια στον κόσμο, ο οποίος θα αναμειχθεί με τους επισήμους και τον Στρατό, αφού δεν θα υπάρχουν κάγκελα.

Στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκονται σωματεία χορού από όλη την Ελλάδα (Βρακοφόροι, Θρακιώτες, Πελοποννήσιοι και Ικαριώτες) που θα χορεύουν παραδοσιακούς χορούς, ενώ θα αλλάξει και η θέση των επισήμων, ώστε να μην έχουν γυρισμένη την πλάτη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δεν αποκλείεται να δούμε τη Δούρου να είναι ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά της... Καραγκούνας ενώ ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να βάλει φουστανέλα και να χορεύει τσάμικο. Δεν ξέρουμε αν θα έρθει και ο Τσίπρας στον εορτασμό να ρίξει δύο – τρεις βόλτες μαζί με τις Συριζαίες αγωνίστριες που θα κρατάνε στάμνες με νερό ενώ ο Νίκος Παππάς μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη θα σφυρίζουν κλέφτικα δίνοντας τον τόνο.

Αϊντε παιδιά εμπρός. Γιατί να μην κάνουμε και δρώμενα όπως έκανε και η Χούντα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα