Έλεος... κύριε Βαρουφάκη!

Συνέντευξη στο Alpha έδωσε το πρωί της Κυριακής ο Γιάνης Βαρουφάκης και πιθανότατα να ήταν η συνέντευξη νούμερο 1.125 τις τελευταίες ημέρες. Ασταμάτητος είναι αυτός ο άνθρωπος, απορούμε που βρίσκει χρόνο να δουλεύει, να περνά με τη γυναίκα του, να διαβάζει κανένα βιβλίο και γενικά να κάνει και καμιά βόλτα να ξεδώσει. Μάλλον θα έχει 30 ώρες η ημέρα του υπουργού, αλλιώς δεν εξηγείται. Όμως αίσθηση προκαλεί ότι είπε πως δήλωσε μετανιωμένος για τη φωτογράφηση με

τη σύζυγό του στο περιοδικό Paris Match.

«Θα ήθελα να μην είχε γίνει αυτή η φωτογράφηση, το μετανιώνω... Η αισθητική αυτών των φωτογραφιών δεν μου αρέσει» είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που έβαλαν... φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκαν αρνητικά, ως επί το πλείστον.

Δηλαδή για να καταλάβουμε. Όταν η Δανάη Στράτου πήδαγε πάνω του σαν το… Κορίτσια στον Ήλιο. Όταν έτρωγαν ψάρια και χταπόδι ή όταν έπαιζε πιάνο ο Βαρουφάκης κοιτάζοντας με λαγνεία την κάμερα του φωτογράφου, δεν είχε καταλάβει την αισθητική;

Αλλά τι μετανοιωμένος αισθάνεται; Μόλις τέλειωσε τη συνέντευξη και πήγε να φύγει άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με την παρουσιάστρια Κ. Σπυροπούλου αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Μην ξεχνάμε τη φωτογράφηση στη λίμνη Κόμο αλλά και το εξής απίθανο. Έδωσε μια ακόμη συνέντευξη στην ιταλική «Ιλ Μεσσατζέρο» και είπε ότι δεν αγαπά την προβολή στα Μέσα Ενημέρωσης. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «δεν αγαπώ την προβολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διότι όσο σε ανεβάζουν, τόσο κινδυνεύεις να πονέσεις όταν πέσεις».

Δηλαδή αν τα αγαπούσε τα ΜΜΕ πόσες συνεντεύξεις θα έδινε; Πόσες φωτογραφήσεις θα έκανε; Πόσες σέλφις θα έβγαζε;

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο Βαρουφάκης. Ότι θα πονέσει πολύ όταν θα πέσει. Και το πέσιμο αυτό θα γίνει πολύ γρήγορα και πολύ βίαια. Αν ο Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει βόλτα μαζί του για καφέ προκειμένου να τον στηρίξει τότε είναι σίγουρο ότι μπορεί να αποτελέσει το «αρνί» του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα