Σημάδια αποσύνθεσης στον Άρη

Έντονα σημάδια αποσύνθεσης παρουσιάζει ο Άρης και το φάσμα του υποβιβασμού γίνεται όλο και πιο ορατό. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης βρίσκονται πλέον σε τραγική θέση μετά την ήττα από τον Πλατανιά στην Κρήτη ενώ τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά τον καταλογισμό του αμφισβητούμενου γκολ που πέτυχαν

οι Χανιώτες ίσως αποτελέσουν το κύκνειο άσμα για την ιστορική ομάδα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Άρη εξαιτίας του εμφυλίου που μαίνεται στα εσωτερικά της ομάδας μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που ο πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Σκόρδας καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας με σκληρά λόγια , ο μεγαλύτερος σύνδεσμος των οργανωμένων στρέφεται εναντίον του καταλογίζοντας του ότι αφήνει , ο ίδιος και οι συνεργάτες του, απροστάτευτη την ομάδα. Μάλιστα προαναγγέλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις στην Γενική συνέλευση που έχει οριστεί την Τετάρτη.

Σοβαρή διαφωνία όμως έχει προκύψει και ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο και τον ίδιο Λάμπρο Σκόρδας. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή αμέσως μετά την κατακύρωση του δεύτερου γκολ του Πλατανιά και των επεισοδίων που ακολούθησαν τα οποία έφεραν την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να κατευνάσουν τα πνεύματα. «Πέστε κάτω» φώναζε ο πρόεδρος του Άρη , «μην ακούτε τίποτα, παίξτε σαν άνδρες» προέτρεπε τους παίκτες του ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Κι ο Γολγοθάς του Άρη συνεχίζεται...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα