Σε πλήρη εξέλιξη η «επιχείρηση Γουρουνοπούλα»

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά η «επιχείρηση Γουρουνοπούλα» για την οποία γράφαμε πριν μερικές ημέρες στο antinews, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος καταδιώκεται ανηλεώς και πιέζεται ασφυκτιά να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έκανε και δηλώσεις για το θέμα αυτό και μίλησε για «μέρες του '65». Επανέλαβε τις καταγγελίες του περί πιέσεων «από επιχειρηματίες, από φίλους εντός ή εκτός εισαγωγικών. Από παράγοντες». Όπως είπε

ασκούνται «πιέσεις προς ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα, τα οποία είναι και παράνομα και εκτός της δημοκρατικής λογικής, είναι εκτός του Συντάγματος. Πιέσεις που είτε έχουν να κάνουν με εκβιασμούς, είτε με προσφορές, είτε, πάντως, με τρόπους, που δεν είναι ούτε νόμιμοι, ούτε αποδεκτοί από μία δημοκρατική χώρα».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κι εκείνος τέτοιες πιέσεις. «Έχω δεχθεί πάρα πολλές πιέσεις. Και δέχομαι καθημερινώς πιέσεις. Με προσφορές απίστευτες. "Βρείτε τα και θα δεις τι θα έχεις", ας πούμε. Δεν πρόκειται, όμως, εμείς να γονατίσουμε».

Στην ερώτηση αν συνοδεύονται και από οικονομικές προσφορές, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Αν μπορούσα να το αποδείξω στη δικαιοσύνη, θα σας έλεγα ναι. Καταρχήν είναι προσφορές οι οποίες, αυτήν τη στιγμή, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να γονατίσουμε, δεν εκβιαζόμαστε».

Τέλος, στην ερώτηση αν υπήρξε και προσπάθεια εκβιασμού, ο κ. Καμμένος είπε:

«Ξεκάθαρα, όταν το ΣΔΟΕ ελέγχει από τους 12 βουλευτές τους 9. Όταν πιεζόμαστε για δήθεν έρευνες σε ανύπαρκτα θέματα. Όταν έχουμε βουλευτές που έχουν φύγει από τους ΑΝΕΛ και για τους οποίους έχουν κατασχέσει τους λογαριασμούς και δεν μπορούν να διακινήσουν ούτε ένα ευρώ, αυτοί και οι οικογένειές τους. Εγώ αυτά έχω ζητήσει από τον εισαγγελέα να τα διερευνήσει».

Αυτά τα «φίδια» επανέλαβε ο Καμμένος και φυσικά τον πίστεψε το Πανελλήνιο. Πιέζεται σε τέτοιο βαθμό ο άνθρωπος αλλά ως μεγάλος Έλλην που είναι δε θα γονατίσει.

Το πολύ – πολύ να γονατίσει έξω από την αυλή του Τσίπρα μπας και τον γλιτώσει μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν και έχει κρατήσει πολύ το αστείο με τις καταγγελίες Καμμένου, ευτυχώς που υπάρχει για να μας κάνει να ευθυμούμε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα