Ψάχνουν τα 13 εκ ευρώ στη Λίγκα

Μπουγιουρντί και μάλιστα αξίας 13 εκ ευρώ έστειλε ο Σταύρος Κοντονής στην Σούπερ Λίγκα που τρέχουν και δεν προλαβαίνουν.

Πρόκειται για τα χρήματα που είχαν δώσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις στην διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος προκειμένου να εξοπλίσει τα γήπεδα με κάμερες και το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Τα χρήματα αυτά βέβαια ποτέ δεν πήγαν στον προορισμό τους , τα γήπεδα έμειναν χωρίς κάμερες και συστήματα και τώρα που ψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο ψάχνουν όλοι να τα βρουν.

Η νέα

νομοθεσία είναι ρητή και κατηγορηματική. Όποιο γήπεδο δεν διαθέτει τις παραπάνω προϋποθέσεις θα φιλοξενεί αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Οπότε για την Λίγκα δυο είναι οι δρόμοι . ΄’Η τοποθετεί τα απαραίτητα στα γήπεδα με τα χρήματα που έχει εδώ και χρόνια εισπράξει και όλα μέλι γάλα ή επιστρέφει τα 13 εκ στην Πολιτεία και τα μοιράζει εκείνη εκ νέου. Το δεύτερο κομματάκι δύσκολο όμως γιατί τα χρήματα μάλλον έχουν πάει για άλλους ...σκοπούς.

Οπότε οι κατέχοντες τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου ψάχνουν μια Τρίτη οδό αυτή της επαφής με τον υφυπουργό προκειμένου να του αποτυπώσουν την κατάσταση ως έχει τώρα... Και βλέπουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα