Προτιμούν οι γυναίκες τα μούσια ή όχι;

15:24 7/3/2012 - Πηγή: Antinews

Τελικά, ποιους άνδρες προτιμούν οι γυναίκες; Τους γενειοφόρους, ή αυτούς με καθαρά μάγουλα;

Αυτό προσπάθησαν να μάθουν κάποιοι Καναδοί ερευνητές ψυχολόγοι, με μια επιστημονική εργασία που πραγματοποίησαν  στην Νέα Ζηλανδία.

Και όπως φαίνεται τελικά, οι γυναίκες μάλλον προτιμούν τους καλοξυρισμένους άνδρες.

Οι επιστήμονες έδειξαν σε 200 γυναίκες από την Ν. Ζηλανδία και την Σαμόα, εικόνες 19 ανδρών της πατρίδας τους με γένια, και στη συνέχεια εικόνες των ιδίων, αλλά ξυρισμένων.

Σε κάθε περίπτωση, υπήρχαν από δυο φωτογραφίες, στη μια ο άνδρας πόζαρε φυσιολογικά, ενώ στην άλλη έδειχνε θυμωμένος.

Οι γυναίκες προτίμησαν τους ξυρισμένους. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι γυναίκες, και οι άνδρες ήταν και από την Σαμόα, έπαιξε κάποιον κρίσιμο ρόλο, αφού η χώρα αυτή δεν είναι τόσο επηρεασμένη από τα δυτικά πρότυπα ομορφιάς, στυλ, και τάσεων μόδας.

Παράλληλα, οι ερευνητές ζήτησαν και την άποψη ανδρών. ‘Όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες που ρωτήθηκαν, ανέφεραν ότι οι γενειοφόροι εξέπεμπαν περισσότερο κύρος.

Σύμφωνα με έναν από τους επιστήμονες που έκαναν την έρευνα, είναι πολύ πιθανόν τα γένια να μην έχουν σκοπό να προσελκύουν τις γυναίκες, αλλά να διώχνουν τους άνδρες. Αυτή είναι μια λογική εξήγηση, αφού οι περισσότεροι άνδρες περιέγραψαν τους γενειοφόρους ως μεγαλύτερους σε ηλικία (από ότι ήταν), και ως πιο σκληρούς!

The Daily Mail

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2110272/Psychologists-confirm-Women-REALLY-dont-like-beards.html?ITO=1490

Απόδοση: S.A.

Keywords
Αναζητήσεις
σε ποιους πανε τα γενια, se pious adres pane ta mousia
Τυχαία Θέματα