Πρωταθλητές Ευρώπης με δανεικά

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον Πετρούνια και τον Μάρα που κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μονπελιέ το Σαββατοκύριακο αλλά λεφτά στην ομοσπονδία ακόμη περιμένουν.

Σχεδόν έρανο έκαναν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας προκειμένου να πάει η αποστολή της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τελικά να γυρίσει με δυο μετάλλια αφού από τη ΓΓΑ δεν έχει εκταμιευτεί ούτε ευρώ για το 2015.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του αρχιτέκτονα των

επιτυχιών της Εθνικής ομάδας γυμναστικής του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ράφτη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

«Από την αρχή της χρονιάς όλοι οι προπονητές κάνουμε τους εθελοντές, όπως και οι αθλητές, αλλά αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει. Χωρίς μισθούς, με ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και με ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αφού έχουμε εθελοντή γιατρό και δεν υπάρχει φυσιοθεραπευτής, είχαμε συνολικά τρεις τελικούς και δύο μετάλλια! Την ίδια στιγμή, η Γερμανία δεν υπήρχε πουθενά στα μετάλλια. Αυτοί έχουν τα πάντα, υποδομές, χρήμα, υποστήριξη, αλλά δεν πέτυχαν τίποτα. Εμείς, με το τίποτα πετύχαμε τα πάντα! Ας το δουν αυτοί που πρέπει και ας πάρουν επιτέλους τις σωστές αποφάσεις».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα